facebook

Доньці шоумена Джеджули минуло 2 рочки: тато не бачив Адель вже 7 місяців, як і сина від Санти Дімопулос

Андрій Джеджула щемко привітав свою донечку Адель з 2 рочками. На жаль, татусь не має змоги побачитися з дитиною вже кілька місяців поспіль, і не лише через війну. На те є інші причини.

Шоумену не щастить з дружинами і дітьми. З першою Сантою Дімопулос вони розлучалися зі скандалом і довго не могли поділити сина Даніеля. З Юлією Леус ситуація відтворилася майже дзеркально.

Андрій двічі одружувався з блогеркою – у 2017 і 2019 роках. Після другого весілля дружина завагітніла і на світ з’явилася донька, яку батьки назвали Адель. Відтоді в пари почалися проблеми.

Юлія звинуватила чоловіка у рукоприкладстві, забрала дитину і поїхала. Джеджулі довелося через суд виборювати право бачитися з рідною кровиночкою. А потім у родині Андрія сталося горе. Торік у січні тато втрапив до реанімації. Шоумен не зміг прийти на побачення з донькою, адже займався похоронами. Це страшенно збісило Леус. Молодичка заборонила Джеджулі побачення з дитиною взагалі.

Коли почалася війна, Юлія з Адель виїхала у Хмельницький, а Андрій залишився у Києві, активно допомагаючи теробороні. Чоловіку довелося знову звернутися до суду за захистом своєї честі і репутації, бо набридло, що колишня весь час сипле в його бік звинуваченнями. Дійшло до того, що Юлія заявила, буцімто благовірний не лише лупцював, але й додавав їй наркоту в каву.

Колись Андрій Джеджула був щасливий з другою дружиною і донечкою

Вітаючи донечку з 2 рочками в Інстаграмі, татусь із сумом заявив, що не може бачитися з дитиною, тому і спільну світлину виклав не найсвіжішу. З первістком Даніелем Джеджула теж не бачиться, бо Санта вивезла його сина за кордон, щойно почалися бойові дії. Але тато з сином ледь не щодня спілкуються по відеозв’язку.

Підписники підтримали згорьованого татка підбадьорливими словами:

Дико, коли мами роблять невинне маля таким собі м’ячем і не дають татові бачитися з дитиною”.

“Тато повинен бути у житті кожної дитини. Я ніколи не розуміла тих жінок, які забороняють спілкуватися, бачитися з татом. Я сподіваюсь, що у вас усе налагодиться”.

“Колись вона це прочитає і відчує, як сильно ви її любите!

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.