facebook

Надія Мейхер їде в Німеччину до колишнього повелителя вовчиць Олега Винника: “Зі смаком щастя”

Відома українська співачка та екс-солістка гурту "Віа Гра" Надія Мейхер анонсувала свій візит до Німеччини. В цій країні вже давно знаходиться повелитель вовчиць Олег Винник.

Надія Мейхер прославилася як співачка, ставши солісткою гурту “Віа Гра”. Вона пробула в колективі найдовше серед усіх інших учасниць, а зараз займається власним модним брендом, співає оперу і приймає участь в різноманітних світських заходах. Свої відносини з чоловіком, російським бізнесменом Михайлом Уржумцевим, екс-віагрянка не коментує.

Чоловік продовжує мовчати і займатися бізнесом, не зважаючи на позицію своєї зіркової дружини-українки. У пари двоє спільних дітей.

На цей раз в своєму Інстаграм-блозі Надія Мейхер повідомила про свою поїздку в Німеччину, в місто Штутгарт на жіночий фестиваль, який має назву “Зі смаком щастя”.

Надія Мейхер їде в Німеччину до колишнього повелителя вовчиць Олега Винника
Надія Мейхер їде в Німеччину до колишнього повелителя вовчиць Олега Винника

В Німеччині давно перебуває український співак Олег Винник, якого називають повелителем вовчиць. З початку повномасштабного російського вторгнення артист не з’являвся на публіці в Україні, а потім зник з Мережі. Ходили чутки, що він втік в Німеччину, згодом чутки підтвердив представник зірки. З’ясувалось, що Винник має проблеми зі здоров’ям, які лікує в Європі.

До речі в місті Штутгарт, куди їде Надія Мейхер, Олег Винник на початку творчої кар’єри став зіркою мюзиклів.

Гороскоп Олега Винника і таємниця його характеру
Надія Мейхер їде в Німеччину до колишнього повелителя вовчиць Олега Винника

Зараз крім Наді багато інших українських артистів їздять по світу з концертами та виступами. Настя Каменських, Джамала і Надя Дорофєєва нещодавно виступали в підтримку України у Польщі, Тіна Кароль дає тур по Америці, Андрій Данилко з Інною Білоконь виступали в Ізраїлі. В цій країні зараз живуть Алла Пугачова і Максим Галкін, які емігрували з росії через свою проукраїнську позицію.

Популярне

Схожі статті

“Я не став батьком”: Володимир Дантес висловився про виховання дітей Кацуріної від першого шлюбу

Володимир Дантес зізнається, що почуває себе щасливим, виховуючи дітей своєї коханої Даші Кацуріної. При цьому співак навіть не намагається замінити їм батька.

“Видалася нагода”: Ірина Федишин вперше показала свою маму, яка виглядає нереально стильно і молодо

Відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала мережею фотографією з мамою, з якою вони схожі як дві краплі води. Сімейним знімком знаменитість поділилася у соцмережах.

Діти Камалії повернулися в Україну після 3 років життя у Лондоні: від найбагатшого тата до найбагатшої мами

11-річні доньки Камалії Арабелла і Мірабелла після майже трьох років життя у Лондоні повернулися в Україну. Співачка зізнається, що дуже сумувала за дівчатами і зараз почувається щасливою.

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.