facebook

Олег Скрипка розкритикував Дорофєєву, Христина Соловій – Кароль, а Осадча – Меладзе: скандали на сцені

В українському шоу-бізнесі є все: дружба, кохання, скандали і конфлікти. Хто з українських зірок недолюблює один одного і чому – далі в матеріалі.

В українському шоу-бізнесі завжди були сварки та конфлікти між зірками, про які знали їхні прихильники. Зараз, коли в Україні триває повномасштабна війна, непорозумінь стало ще більше.

Олег Скрипка і Надя Дорофєєва

Олег Скрипка розкритикував Дорофєєву
Олег Скрипка розкритикував Дорофєєву

Нещодавно відомий український співак Олег Скрипка в інтерв’ю  “Твоєму місту” гостро висловився про артистів, які стали патріотами лише після початку повномасштабної війни в Україні. Зокрема артист заговорив про Надю Дорофєєву. Скрипка заявив, що Дорофєєва – не людина сцени, а бізнесмен сцени, тож співачка стала щирою патріоткою лише тоді, коли їй це стало вигідно.

Катя Осадча і Валерій Меладзе

Осадча розгромила Валерія Меладзе за боягузтво
Осадча розкритикувала Валерія Меладзе

Не так давно Катя Осадча розкритикувала Валерія Меладзе і назвала його боягузом. Все почалося з того, що Валерій Меладзе під час закритого новорічного корпоративу в Дубаї відповів на український лозунг “Слава Україні” від одного з глядачів і відповів: “Героям слава”. Це зафільмували на відео і ролик дуже швидко розлетівся по Мережі. Відео моментально підхопили російські пропагандисти, які почали вимагати позбавити Меладзе російського громадянства і вигнати з країни. Через сильний натиск Валерій Меладзе зробив допис у своєму Інстаграм-блозі, де почав виправдовуватись та назвав російський і український народи братськими і не хоче війни. Саме це висміяла Катя осадча. Вона назвала Меладзе боягузом і закликала публіку не слухати більше його пісень.

Катерина Осадча висловилась про боягузтво Валерія Меладзе
Катерина Осадча висловилась про боягузтво Валерія Меладзе

Тіна Кароль і Христина Соловій

Соловій розкритикувала Кароль
Соловій розкритикувала Кароль

Не так давно молода співачка Христина Соловій негативно виразилась про відому артистку Тіну Кароль. Соловій сказала, що творчість Кароль її ніколи не чіпляла. Більш того, Христина не вважає, що Тіна зробила, хоч якийсь вклад в українську культуру. Ба більше, дівчина вважає, що навіть зрадниця Ані Лорак зробила для української сцени більше, Тіна Кароль.

Тіна Кароль на це відреагувала дуже спокійно. Вона просто посміялася зі слів дівчини.

Варто відзначити, що Соловій має таке упередження ставлення до Кароль після проєкту “Голос країни”. Там Христина була учасницею, а Тіна – суддею. Кароль частенько критикувала молодому виконавицю, тож та зараз має на неї зуб.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.