facebook

Чому Олег Винник і Дмитро Ступка не повертаються до України: пояснення від самих зірок й Олі Полякової

На горіхи від українців дісталося багатьом знаменитостям, які опинилися під час важких для країни випробувань за її межами. Олег Винник і Дмитро Ступка потрапили в поле зору хейтерів. Тому довелося виправдовуватися.

Дмитро Ступка

Онук Богдана Ступки в перші дні війни не мовчав, як деякі інші колеги. Дмитро намагався достукатися до росіян, пояснюючи, що їхня країна бомбить українські міста і мовчати ніхто не повинен. Ступка наймолодший благав росіян вставати до протесту.

Ступка не може покинути Америку, бо там у нього донька

Але подібні емоційні випади, сповнені болю і розпачу, не зупинили хейтерів. Актору не змогли вибачити, що під час активних бойових дій він спокійнісінько відсиджується в Америці, а не перебуває поряд зі своїм народом. Дмитро пояснив, що виїхав із рідної країни ще у вересні 2021 року. А 3 лютого 2022-го мав повернутися. Та небо над Україною вже було закрите.

Тож знаменитість дістався до Варшави і зайнявся гуманітарною допомогою, а згодом знову опинився в США. Пояснення цьому просте – там живе донька актора.

Олег Винник

Напевно, оспівувач вовчиць став найрозшукуванішим з усіх артистів. У перший місяць війни Винник записав відеозвернення, в якому подякував ЗСУ за їхній подвиг. І більше ані пари з вуст.

Недзельський бачився з Вінником вже після початку війни

На захист колеги грудьми стала Оля Полякова, заявивши, що Олег – не зрадник, а просто має проблеми зі здоров’ям. От тільки які саме, не сказала – мовляв, артист згодом сам усе розкаже. Старша донька суперблондинки Маша навіть карти таро розкинула, щоб дізнатися, чи повернеться Винник до України. Карти сказали – вилікується і неодмінно приїде.

Напевно, більше про подробиці життя Олега Винника знає чоловік Оксани Білозір. Адже саме Роман Недзельський виклав світлину зі співаком у мережу, хоча сам нині перебуває в лавах ЗСУ.

Популярне

Схожі статті

“Я не став батьком”: Володимир Дантес висловився про виховання дітей Кацуріної від першого шлюбу

Володимир Дантес зізнається, що почуває себе щасливим, виховуючи дітей своєї коханої Даші Кацуріної. При цьому співак навіть не намагається замінити їм батька.

“Видалася нагода”: Ірина Федишин вперше показала свою маму, яка виглядає нереально стильно і молодо

Відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала мережею фотографією з мамою, з якою вони схожі як дві краплі води. Сімейним знімком знаменитість поділилася у соцмережах.

Діти Камалії повернулися в Україну після 3 років життя у Лондоні: від найбагатшого тата до найбагатшої мами

11-річні доньки Камалії Арабелла і Мірабелла після майже трьох років життя у Лондоні повернулися в Україну. Співачка зізнається, що дуже сумувала за дівчатами і зараз почувається щасливою.

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.