facebook

Ліза Ющенко й Антоніна Паперна відвідують московські тусовки: день народження і прем’єру ніхто не відміняв

Деякі українки ще задовго до початку війни переїхали на ПМЖ до росії і встигли обрости там сім'ями і дітьми. Звісно ж, після повномасштабного вторгнення й не думали про повернення у Київ під бомби. Живуть і не переживають через те, що їхні найрідніші люди потерпають щодня.

Ліза Ющенко

Нині колишня невістка Віктора Ющенка мешкає у москві. Українка похвалилася кадрами зі святкування дня народження доньки. Онучці третього президента Варварі минуло 13 років. Відзначали цю важливу дату в кафе. Тримаючи бокал у руках, щаслива мама відзначила:

У 13 років пити ще не можна, але ти вже доросла.

Разом з іменинницею хвацько витанцьовувала й мама Лізи Ющенко та Маші Єфросиніної пані Людмила. Чи привітала телеведуча рідну племінницю з 13-літтям, невідомо. В нещодавньому інтерв’ю Єфросиніна зізналася, що спілкування між рідними сестрами останнім часом зведено практично до нуля.

З сином Ющенка Андрієм Єлизавета розлучилася ще у 2012 році. За 2 роки вийшла заміж за російського бізнесмена Сергія, якому народила сина.

Антоніна Паперна

Не відстає від землячки й донька Ольги Сумської. У той час, як мама ллє сльози перед екраном, запевняючи, як її старшій доні важко жити в російському оточенні, сама Тоня з чоловіком і донечкою вирішила розважитися. Родина Ягличів завітала на допрем’єрний показ мультфільму “Царівна і Таємнича гостя”. Подружжя має ще й сина, але на люди вивели тільки 5-річну Єву.

Антоніна Паперна розважається у москві на всю котушку

Колись Володимир Яглич був одружений зі Світланою Ходченковою. За 5 років цей шлюб розпався. Коли Антоніна приїхала до москви на навчання, то закохалася в актора, і вони стали жити разом. Подейкують, що росіянин ще й досі не оформив стосунків із Паперною офіційно. Натомість та подарувала йому двох діточок.

У зв’язку зі збільшенням родини довелося переїхати з квартири у більш просторий котедж за містом. Сумська не бачилася з Тонею й онуками вже цілий рік. Спілкуються виключно телефоном. Ольга запевнила, що читає малечі українські казки.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.