facebook

У турецького красунчика Бурата Озчивіта два сина: як виглядають діти зірки серіалу “Корольок – пташка співоча”

Бурак Озчивіт - найкрасивіший актор Туреччини, який знімався в популярних серіалах "Величне століття" і "Корольок - пташка співоча". Нещодавно у нього народився другий син.

Актор Бурак Озчивіт став одним з найбільш високооплачуваних в своїй країні. Його доходи значно зросли після того, як він почав зніматися в серіалі “Величне століття”. В ролі Малкочоглу Балі-бей він здобув найбільшу популярність. Пізніше артист підкорив глядачів своїм талантом, зігравши персонажа Кямрана в серіалі “Корольок – пташка співоча”. На знімальному майданчику турецький красунчик зустрів кохання свого життя – дружину Фахріє Евджен. Під час роботи над мелодрамою “Любов схожа на тебе” між акторами спалахнула іскра.

У турецького красунчика Бурата Озчивіта два сина
У турецького красунчика Бурата Озчивіта два сина

Бурак і Фахріє швидко з’їхалися в її квартирі. Прожив декілька місяців у цивільному шлюбі закохані вирішили офіційно одружитись. За чутками ще у лютому 2016 року було укладено шлюб за законами шаріату. Офіційне ж одруження та величне торжество з приводу весілля відбулося 29 червня 2017 року, і шанувальники акторів назвали його подією століття.

В 2018 році у молодих зірок народився хлопчик Каран. Батьки намагаються багато часу присвячувати дитині, обов’язком Бурака стало щовечора укладати немовля спати, заколисуючи його на руках.

У турецького красунчика Бурата Озчивіта два сина
У турецького красунчика Бурата Озчивіта два сина

У липні 2022 року Озчивіт і Евджен оголосили про вагітність, але одразу ж в турецьких ЗМІ з’явились новини про конфлікт Фахріє зі свекрухою, мамою Бурака. Він швидко все заперечив і попросив пресу залишити їх у спокої.

В грудні актор розсекретив стать майбутньої дитини, а в січні 2023 року стало відомо, що зіркове подружжя вдруге стало батьками. У акторів народився син Керем. У перекладі з турецької мови це ім’я означає “великодушний”. Молода матуся Фахріє весь свій час проводить з малюком. В своєму Інстаграм-блозі знаменитість показала новонародженого на знімку з прогулянки. Обличчя синочка вона поки що приховує.

Молодший син Бурака Озчивіта
Молодший син Бурака Озчивіта

Дружина Бурака Озчивіта наважилась показати поки що тільки крихітний кулачок дитинки, але і цього виявилося достатньо, щоб фанати прийшли у захват.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?