facebook

“Весь майстер-клас поруч із коханкою свого чоловіка”: Маша Єфросиніна вразила історією зі свого минулого

Ведуча пригадала, яка ситуація трапилась з нею на одному з її майстер-класів у минулому. Зірка зізналась, що тоді їй хотілось просто провалитись крізь землю

Нещодавно на YouTube-каналі відомої української ведучої й благодійниці Маші Єфросиніної з’явилось нове відео, в якому знаменитість в дуеті з подругою й колегою розповіла історії зі свого життя. Спецвипуск шоу “Дорослі дівчата” Єфросиніна й Полякова присвятили розповідям про ганебні й дивні спогади з минулого. Одним із таких стала історія зірки українського телебачення про зради чоловіка.

Маша Єфросиніна пригадала, як у минулому дуже багато подорожувала Україною з лекціями на різну тематику, зокрема тренінгами, що стосуються самооцінки та її підняття. На одному з таких майстер-класів відбулась історія, яку несподівано в студії “Дорослих дівчат” пригадала зірка. У кінці тренінгу гості ставили питання й одна з жінок, присутніх на заході, вирішила спитати дещо в Єфросиніної.

Маша Єфросиніна пригадала приголомшливу історію про зради в шлюбі
Маша Єфросиніна пригадала приголомшливу історію про зради в шлюбі

Знаменитість розповіла, що одна з гостей встала з проханням поставити Маші Єфросиніній питання. Відома українська ведуча залюбки вислухала жінку. Вона, своєю чергою, зізналась, як кумедно склалась доля – на той самий тренінг зірки “Підйому” вона могла б і не потрапити. Гостя зазначила, що квиток на захід їй подарували, а зазвичай вона взагалі не відвідує майстер-класи.

Втім, із поваги та любові до подруги, яка віддала їй квиток, вона таки погодилась піти. Проте, цілий день доля натякала, що туди їй йти не варто – то трубу вдома прорвало, то взуття порвалось дорогою до машини, то й автівка взагалі несподівано зламалась. Втім, гостя зазначила, що потрапити на захід для неї вже стало принциповим.

Єфросиніна пригадала цікаву історію з минулого
Єфросиніна пригадала цікаву історію з минулого

У цей момент Маша Єфросиніна очікувала питання, на кшталт: “Я попри все приїхала на ваш тренінг, а ви розповіли мені якісь нісенітниці”. Втім, ймовірно, гості насправді захід сподобався. Виявилось, що річ зовсім в іншому.

“Я так у неї, і що за питання? А вона каже: “У мене до вас питання, от скажіть, будь ласка, що його робити, коли ти все-таки доїхала, приїхала й усвідомила, що весь майстер-клас ти сидиш поруч з коханкою свого чоловіка?”… я стою на сцені, Оля, – звернулась Єфросиніна до Полякової, – і все, що в мене могло рухатись – це білки очей, бо я паралізована була”.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.