facebook

20-річна дочка “квартальної” дружини Зеленського Олени Кравець сходила на побачення з дівчиною: “Свіданка топ”

Марія Кравець – 20-річна донька відомої української актриси Олени Кравець. Дівчина активно веде свій Інстаграм-блог, де показує подробиці свого особистого життя.

Українська комедійна акторка, зірка студії “Квартал 95” Олена Кравець – багатодітна мама. Молодші діти, двійнята Катя і Ваня, народилися не так давно і зараз їм по 7 років. А ось старша донька Маша – вже зовсім доросла. Дівчина вже декілька років живе окремо від батьків  і веде самостійне життя.

Як виглядає донька Олени Кравець

Маша Кравець активно веде свій Інстаграм-блог і не лише публікує свіжі фото, а й показує моменти з особистого життя.

Так, нещодавно дівчина в Інстаграм-сторіз поділилася зустріччю зі своєю подругою. Цю зустріч чомусь Маша назвала побаченням. Так, в короткому відео можна розгледіти, що донька Кравець обідає в ресторані з привабливою брюнеткою.

Донька Олени Кравець сходила на побачення з дівчиною
Донька Олени Кравець сходила на побачення з дівчиною

Свіданка топ

, – написала Маша Кравець.

Нагадаємо, Марія Кравець – студентка одного із університетів Києва. Дівчина вивчає піар та менеджмент, а також професійно займається танцями в стилі фрістайл. Дівчина вже встигла виграти не один танцювальний конкурс не лише в Україні, а й у країнах Європи.

Варто відзначити, що Марія виросла дуже схожою на свою зіркову маму. Втім, дівчина полюбляє не ділові та жіночі образи, як її мама, а більш “вуличний стиль”. Так, Марія Кравець полюбляє вільний одяг, яскравий макіяж, а також має декілька татуювань на тілі.

Як виглядає донька Олени Кравець
Як виглядає донька Олени Кравець

До слова, дівчина з 15 років живе самостійним життям без батьків. Так, коли її братику і сестричці виповнилось 3 роки, Марія вирішила з’їхати на орендовану квартиру, адже їй важко було ділити простір з маленькими бешкетниками. Батьки підтримали доньку у цьому рішенні. В одному з інтерв’ю Олена Кравець розповіла, що раннє самостійне життя пішло на користь її доньці. Так, за словами акторки, Марія стала самостійною, відповідальною і швидко подорослішала.

Нагадаємо, зараз Олена Кравець знаходиться зі своїми молодшими дітьми за кордоном, адже там безпечно. А ось Марія Кравець повернулася в Україну ще влітку.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.