facebook

Де живе, навчається та чим зараз займається 19-річний син Олега Винника і Таюне: таємницю зірок розкрито

Відомий український співак Олег Винник ніколи не був тим, хто ділиться з публікою особистим життям. У артиста є син, подробиці про якого видав ведучий Слава Дьомін.

Олег Винник вже багато років є зіркою української естради, але набагато раніше він здобув популярність, працюючи в театрі у Німеччині. Тоді він єдиний раз у своєму публічному житті згадав про свого сина Юліана. Вже ставши відомим в Україні, Винник перестав згадувати про спадкоємця та навідріз відмовляється говорити, хто його дружина.

В Мережі давно з’явилась інформація, що Олег Винник одружився зі своєю бек-вокалісткою Таюне і це сталось задовго до того, як вони почали музичну кар’єру. Пара познайомилась студентами під час навчання в музичному училищі, тоді молодими вони одружились, але деякий час жили в розлуці – Олег поїхав на заробітки в Німеччину, працював нянею в родині місцевого лікаря. Своїм талантом він зміг вирватись в люди і став головною зіркою мюзиклів. Тоді до нього поближче переїхала Таїсія Сватко і народила йому сина Юліана.

Як виглядає 18-річний син Олега Винника, який проживає в Німеччині
Де живе, навчається та чим зараз займається 19-річний син Олега Винника і Таюне

Пізніше, коли Винник і Таюне прийняли рішення розвивати кар’єру на українській сцені, в Україну вони повернулись без спадкоємця. Але вже понад рік артисти знаходяться в Німеччині, не даючи ніяких коментарів про свою втечу за кордон після 24 лютого 2022 року.

Відомий український телеведучий Слава Дьомін в новому випуску свого шоу підняв тему сина Олега, якому вже 19 років та розповів, що дізнався про таємного спадкоємця.

Знаю про те, що хлопець живе у Німеччині, професійно займається плаванням, вчиться в університеті. Чи українське у нього громадянство, чи німецьке – також невідомо

, – сказав Слава та зізнався, що не розуміє причин, навіщо Виннику так треба приховувати сина від публіки.

Як виглядає 18-річний син Олега Винника, який проживає в Німеччині
Де живе, навчається та чим зараз займається 19-річний син Олега Винника і Таюне

Нагадаємо, зникнення Олега Винника і Таюне з українського інформ простору стало однією з найобговорюваніших новин 2022 року. Співак лише декілька разів виходив в Мережу, щоб підтримати фанатів в такий важкий час, а останнє звернення він зробив на свято Великодня 2022 року і з тих пір мовчить. Ходять чутки, що у нього серйозні проблеми зі здоров’ям, які потребують лікування за кордоном і це стало причиною таємного виїзду артиста з України.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.