facebook

Учасник шоу “МастерШеф-4” Віктор Перехрест показав, що змінилося у його житті: улюблена справа на паузі

У 2014 році, простий, ще нікому не відомий хлопець Віктор, із невеликого села під Уманню, схопив свій "щасливий" квиток та пішов його випробовувати. Згодом всі дізналися про того усміхненого Вітю, який пробув на проєкті 4 місяці.

За короткий період йому вдалося стати найяскравішим учасником кулінарного шоу “МастерШеф-4”. Перехрест відразу зміг підкорити прихильність більшості телеглядачів, адже відрізнявся особливою щирістю та відкритістю, яка так імпонувала глядачам.

Незважаючи, на досить тяжкі життєві труднощі, хлопець відчуваючи, велику відповідальність пішов змінювати своє життя та виборювати місце під сонцем. Міцний потенціал та бажання діяти супроводжували його весь час, адже тяжке дитинство постійно нагадувало про себе. Мама складно працювала заради кімнати в гуртожитку, тому Віктор, як старший син, розумів, що на його плечі лягає чимало обов’язків.

Маючи велике бажання, допомогти мамі, він зміг знайти своє призначення та точно впевнитися, чим він хоче займатися. Після проєкту Віктору відкрилися нові можливості, які він використовував. Молодий кухар працював у різних ресторанах столиці, а також годував дітей у скаутському таборі.

Віктор змінив вид діяльності під час вторгнення

Віктор Перехрест у військовій формі
Віктор Перехрест у військовій формі

Проте війна внесла свої корективи і хлопець не міг залишатися осторонь. На початку повномасштабного вторгнення, Перехрест змінив вид діяльності і вступив у ряди тероборони парамедиком. Через деякий час хлопець розповів, що здав зброю та повернувся до улюбленої справи і знову працює на кухні, однак в його Інстаграмі почали з’являтися світлини у військовій формі. Ніяких пояснень він не надав, але можна здогадатися, що обожнювана Віктором справа тимчасово призупинена, адже він став на захист країни.

Популярне

Схожі статті

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.