facebook

Раміна Есхакзай пояснила, чому не хоче брати інтерв’ю в Клопотенка, якого вважає лицеміром: “Волосся назад”

Відома українська журналістка та блогерка негативно висловилась про Євгена Клопотенка, кулінара й ресторатора. Раміна Есхакзай пояснила, чому ніколи не візьме в нього інтерв'ю

Раміна Есхакзай свого часу здобула популярність після участі в реаліті-шоу “Холостяк-5”. Після завершення проєкту знаменитість продовжила активно вести особистий блог, а сьогодні встигла реалізуватись і як журналістка та інтерв’юерка. Втім, як і завжди, в Раміни Есхакзай є не лише прихильники, а й критики.

Зокрема, до цього списку належить і відомий український ресторатор та кулінар Євген Клопотенко, який не так давно публічно розкритикував Раміну Есхакзай за інтерв’ю з Арестовичем, Фейгіним та Лободою. Журналістка такий жарт зірки “МастерШефу” не оцінила й зізналась: в нього інтерв’ю брати вона бажання не має.

Раміна Есхакзай зізналась, що ніколи не візьме інтерв'ю в ресторатора Євгена Клопотенка
Раміна Есхакзай зізналась, що ніколи не візьме інтерв’ю в ресторатора Євгена Клопотенка

Зокрема, знаменитість заговорила про це в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм. Раміна Есхакзай поцікавилась у своїх шанувальників, кого б вони хотіли бачити у неї в гостях, а один із користувачів мережі запропонував Клопотенка, адже ресторатор “зробив крутий внесок для культури й медіа” у питанні, що стосується українських традицій.

Втім, Раміна Есхакзай на таку пропозицію відреагувала критично. Зірка зазначила, що вважає Євгена Клопотенка “звичайним лицеміром”, а у відповідь на ймовірне інтерв’ю з ним іронічно зазначила, що так спішить запросити ресторатора в студію, що в неї аж “волосся назад”. Отже, Раміна Есхакзай усім шанувальникам відомого українського кулінара дала зрозуміти, що вона з ним інтерв’ю записувати аж ніяк не збирається.

Раміна Есхакзай пояснила негативне ставлення до Євгена Клопотенка
Раміна Есхакзай пояснила негативне ставлення до Євгена Клопотенка

До слова про критику, не так давно Раміна Есхакзай зізналась, що навчилась спокійно реагувати на негативні коментарі під своїми відео. Знаменитість зазначила, що раніше часто вичитувала, що ж їй написали хейтери під новими інтерв’ю, тепер від такої звички, розповідає Есхакзай, позбавилась.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.