facebook

Вова Остапчук ніжиться в обіймах нової дівчини: 16 років різниці не завада коханню

Володимир Остапчук нещодавно розповів, що він в стосунках з молодою журналісткою, яка любить готувати артисту страви в пікантних нарядах. Вік не є перешкодою для закоханих, вони разом і не зважають на думку інших.

Володимир Остапчук поділився ніжним відео зі своєю коханою. Пара міцно тримається за руки і закохано дивляться один на одного. У повітрі відразу відчувається аромат любові та почуттів.

Відомо, що зірка зараз перебуває в стосунках з 22-річною Катериною Полтавською, яка за освітою журналістка. Раніше вони не афішували, що разом і тримали цю інформацію в секреті. Шанувальники активно спостерігали за Інстаграмом дівчини і змогли розсекретити їхні почуття.

Раніше Катерина публікувала знімки, але без обличчя Володимира, проте спільні місця, які вони відвідували, змогли вказати на те, хто ж нова обраниця телеведучого.

Володимир Остапчук і його нова дівчина Катерина Полтавська
Володимир Остапчук і його нова дівчина Катерина Полтавська

Молода журналістка хизується своєю фігурою в соціальній мережі та показує, як готує борщ своєму коханому, але не всі підписники оцінили її старання.

Нагадаємо, що шоумен був двічі одружений. З першою дружиною, вони були 12 років разом та виховували двох дітей.  Всі вважали, що шлюб Олени Войченко з Володимиром Остапчуком був ідеальним, але згодом колишня почала розповідати вражаючі подробиці, які сам артист заперечує.

Володимир Остапчук та Олена Войченко

Другою дружиною стала Христина Горняк з якою він прожив два роки. Подейкували, що тривалий період часу в їх стосунках були проблеми, вони не транслювали спільний контент і тоді всі почали говорити про можливе розлучення. Згодом стало відомо, що інформація підтвердилася і вони з Христиною більше не разом. Ніяких коментарів про саму причину розставання колишні не надавали, але близький друг Остапчука розповідав, що ведучий складно переживав цей період.

Христина Горняк з колишнім Чоловіком
Христина Горняк з колишнім чоловіком

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.