facebook

Потап виховував двох дітей, але рідний тільки син: звідки взялася його донька Наталка і хто її реальний батько

Відомий український репер Потап до шлюбу із співачкою Настею Каменських вже став батьком. У зірки є рідний син Андрій і названа дочка Наталя.

Ім’я Потапа відоме всім українцям. В мирний час він керував власним продюсерським центром, знімав кліпи найпопулярнішим артистам та проводив масштабні музичні заходи. Все це він вдало поєднував з батьківством.

В 2000 році Олексій Потапенко одружився на Ірині Горовій, яка за професією фінансист, але втягнулась в шоу-бізнес завдяки чоловіку і стала продюсером MOZGI Entertainment. Через 8 років у зіркової пари народився син. В родині музиканта була традиція називати хлопчиків іменами Андрій або Олексій, тому свого сина вони назвали Андрієм.

Також подружжя виховувало дочку Наталію. Ірина Горова народила її в першому шлюбі з другом Потапа Юрієм Горовим. Репер розповідав, що почав зустрічатись з Ірою, коли Наталці було приблизно півтора роки. Він покохав Ірину і прийняв падчерку як рідну дочку, але не став заміняти їй батька, тому що добре з ним дружить. Потап став для неї другим батьком, який також оточив її турботою і любов’ю.

Зараз ми з нею класні друзі і можемо поговорити про те, про що вона не може поговорити з татом чи мамою

, – ділився Потап.

Потап виховував двох дітей, але рідний тільки син
Потап виховував двох дітей, але рідний тільки син

В 2014 році Потап та Ірина подали на розлучення. В інтерв’ю вони зізнавались, що це не було несподіваним та миттєвим рішенням, на той момент вони вже декілька років жили окремо і у них вже з’явилося особисте життя поза сім’єю. Син пари залишився жити з зірковою матір’ю, а Наталія в 2022 році таємно від батьків вийшла заміж за бойфренда з Лівану.

Потап виховував двох дітей, але рідний тільки син
Потап виховував двох дітей, але рідний тільки син

Нагадаємо, нинішню дружину Потапа Настю Каменських постійно підозрюють у вагітності від репера. Це через її пишну фігуру, співачка схильна до повноти, але вона мріє стати матір’ю і в майбутньому подарує зірковому чоловіку дітей. Настя стала причиною розлучення Потапа та Ірини Горової.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.