facebook

Ліза Глінська розповіла про своє життя до і після “МастерШеф”: була вчителькою вокалу і продавала косметику

Відома завдяки шоу "МастерШеф" кондитер Ліза Глінська розповіла своїм підписникам, як розпочинався її кулінарний шлях та як склалося життя після проєкту.

В своєму Інстаграм-блозі Ліза Глінська ділиться цікавими простими рецептами з детальними інструкціями, іноді показує новини з особистого життя. На цей раз зірка кулінарного шоу вирішила поділитися фактами про її професійний шлях для тих, хто цього не знає. Як виявилось, багато хто з людей, які цікавляться рецептами Лізи не знають, хто вона така.

Я – Ліза Глінська і вже майже 11 років тому, я знайшла себе в кондитерці. Прийшла я до цього майже в 30 років. А що було до? Перша освіта – педагогічна. Я була вчителькою вокалу, працювала із дітками в музичній школі. І цей досвід допомагає мені навчати людей у будь якій сфері. Я не просто так майже 10 років проводжу майстер класи, де навчаю людей готувати, роз’яснюючи все, як маленьким діткам. Друга освіта візажист-гример. Я була арт-директоркою відомої японської косметики. Саме там я розвила свої навички до бачення різних відтінків, кольорів, що з чим краще поєднувати.Ну і я дійсно закохалась у продукцію з Японії та і взагалі в саму країну і її підхід до всього. То ж я добре розуміюся як у декоративній косметиці, так і в доглядових засобах, що дозволяє мені добре виглядати як зсередини, так і зовні. Ви часто робите мені компліменти, за що я вдячна

, – розповіла Глінська.

Ліза Глінська розповіла про своє життя до і після МастерШеф
Ліза Глінська розповіла про своє життя до і після МастерШеф

В 2012 році її життя змінилось повністю, бо вона стала учасницею і переможницею “МастерШеф”:

А потім 2012 рік і МастерШеф, який перевернув моє життя і відкрив шлях до нового життя. Я виграла в проекті і відправилась до Франції, де отримала вищу освіту з кулінарії та кондитерії. Навчалась у кулінарній школі Le Cordon Bleu. А потім у Парижі проходила стажировку у кондитерських, представляла Україну на Чемпіонаті світу з кондитерського мистецтва на Mondial… Була суддею того ж чемпіонату… І ще багато чого. Повернувшись до України, я відкрила свою школу кондитерського мистецтва, почала писати і видавати кулінарні книжки, стала кулінарним експертом у різних передачах на ТВ. І кожного дня була вдячна за те, що йду своїм шляхом, за те, що відчуваю серцем

, – поділилась Ліза і додала, що багато разів змінювала своє життя. До кондитерського мистецтва вона прийшла майже в 30 років і цим Глінська хоче надихнути інших, що ніколи не буває пізно шукати свій шлях.

Популярне

Схожі статті

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.