facebook

Лілія Ребрик святкує 42-й день народження: ТОП-10 маловідомих фактів про акторку, які вас здивують

8 травня одна з найвідоміших українських акторок Лілія Ребрик святкує свій 42-й день народження. З цієї нагоди ми зібрали ТОП-10 фактів про іменинницю, які вас здивують.

Лілія Ребрик – одна з найвідоміших українських телеведучих та акторок. Лілія дуже талановита, харизматична та красива жінка, тож з легкістю завоювала любов публіки. На честь 42-річчя телеведучої ми зібрали про неї найцікавіші факти, які мало відомі публіці.

Лілія Ребрик – це сценічний псевдонім ведучої. Її справжнє ім’я – Ліліана Тодорюк. Псевдонім акторка взяла на початку своєї кар’єри. За словами Лілії, цей псевдонім швидко запам’ятався і сподобався публіці.

Лілія Ребрик досить тендітна. Її зріст – 165 см, а вага в середньому 57 кілограмів.

Акторка все дитинство і юність займалася художньою гімнастикою і являється майстром спорту з художньої гімнастики. Навіть зараз Лілія Ребрик може спокійно сісти на шпагат та показати вражаючі гімнастичні трюки.

Лілія Ребрик святкує 42-й день народження
Лілія Ребрик святкує 42-й день народження

Від природи Лілія Ребрик має русяве волосся, ближче до темного. Бути блондинкою їй порекомендували стилісти, щоб на телебаченні виглядати більш лірично. Образ блондинки сподобався не лише публіці, а й самій Ребрик, тож уже більше 20 років акторка фарбується у блонд.

Лілія Ребрик вільно володіє англійською, французькою, польською і румунською мовами.

Акторка закінчила музичну школу по класу фортепіано.

Лілія Ребрик святкує 42-й день народження
Лілія Ребрик святкує 42-й день народження

Батьки Ребрик хотіли аби вона була медиком і наполягали на цьому, коли дівчина була у старших класах. Втім, сама Лілія мріяла стати акторкою, тож батькам довелося підтримати доньку, яка вирішила вступати в університет театрального мистецтва.

Лілія Ребрик була ведучою прогнозу погоди на СТБ, але популярною стала лише після того, як стала ведучою проєкту “Танцюють всі”. Ведучою танцювального шоу Лілія була протягом 6 років. З 2017 року телеведуча почала працювати на телеканалі “Україна”.

У 2013 році Лілія Ребрик зі своїм чоловіком Андрієм Диким заснували танцювальну школу у Києві.

Лілія Ребрик показала розкішний будинок мрії, який придбала до війни
Як виглядає чоловік Лілії Ребрик

Лілія Ребрик любить грати у боулінг, обожнює підсніжники та білі троянди.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.