facebook

Катя Репяхова демонстративно розцілувала Павліка на камеру і натякнула на другу вагітність: “Такі щасливі”

Катя Репяхова показала щемливу зустріч з Віктором Павліком після короткої розлуки. Прихильники зіркового подружжя, дивлячись на закохану пару, припустили, що вони чекають на поповнення.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського співака Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого обранця аж на 29 років і молодша навіть за його старших дітей. Та подружжя зовсім не турбує різниця у віці. Вони щасливо проживають своє подружнє життя, виховують маленького сина і будують плани на майбутнє.

Незважаючи на постійну критику, Катя Репяхова активно веде свій інстаграм-блог, де відверто показує подружнє життя з Павліком, ділиться подробицями виховання сина та іншими особистими моментами.

Так, нещодавно Репяхова опублікувала відео зустрічі з Віктором Павліком після недовгої розлуки. Катя ніжно заціловувала чоловіка і обіймала його.

Відео було настільки щирим і зворушливим, що підписники навіть запідозрили, що на тому відео Катя повідомила чоловіку про другу вагітність.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Таке відчуття наче ви розказали чоловіку , що чекаєте на другу дитину”;
  • “Ви вагітна?”;
  • “Я також так подумалаЮ було б дуже круто, від такого кохання повинні народжуватися дітки”;
  • “Ви мені подобаєтесь як сімʼя. Мій чоловік теж старший за мене і ми показуємо свої стосунки. Круто, що ви це теж показуєте і подобається спостерігати за вами”;
  • “Катюшику такі щасливі і гарні, все відео посмішка не сходила з обличчя!!! Будь щасливою, цілую!!”.
Катя Репяхова демонстративно розцілувала Павліка на камеру і натякнула на другу вагітність
Катя Репяхова демонстративно розцілувала Павліка на камеру і натякнула на другу вагітність

До слова, у Віктора Павліка і Каті Репяхової є спільний син Михайлик, якому у липні буде 2 роки. Та подружжя запевняють, що на одній дитині вони точно не зупиняться.

За словами Каті, вона готова хоть зараз на другу вагітність, адже мріє про донечку. А ось Віктор Павлік поки що не готовий знову ставати татусем.

Нагадаємо, Віктор Павлік наразі одружений вчетверте. Від кожної із дружин артист має по одній дитині. У 2020 році від онкології помер його середній син Павло Павлік від третьої дружини Лори Созаєвої. Хлопцю було трішки за 20.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.