facebook

Оля Полякова висловилася про повернення Олега Винника: “вовчиці” пробачать йому втечу в Німеччину

Відомий український співак Олег Винник вже півтора року не з'являється на сцені та в Мережі. Його зіркова подруга Оля Полякова прокоментувала ймовірне повернення артиста.

Олег Винник після початку повномасштабного вторгнення перестав з’являтися на людях і оновлювати свої соцмережі. З’явились чутки, що артист переховується в Німеччині, які через деякий час підтвердила адвокат Винника. За її словами він покинув Україну заради лікування в Європі. Однак діагноз співака не розголошується, а очільниця його фан-клубу Валерія Барон заявила, що він зараз фізично не може в такому вигляді з’являтись на публіці, але продовжує творити.

Який вигляд зараз має жінка, яку називають таємною дружиною Олега Винника
Оля Полякова висловилася про повернення Олега Винника

Пізніше на Фейсбук-сторінці та в Інстаграм-блозі Олега Винника зникли всі публікації. Роман Недзельський стверджує, що це зробив не співак, а його менеджер. Також відомо, що зі своїм продюсером Олександром Горбенко повелитель вовчиць припинив співпрацю.

Оля Полякова, з якою Олег Винник дружив і працював на телебаченні, вважає, що якщо він вирішить повернутися в Україну з Німеччини, його обурені фанатки все пробачать. Це вона сказала блогеру Богдану Беспалову, який запитав у співачки, чи любитимуть Винника “вовчиці” як і раніше:

Вовчиця – це збірний образ жінки, яка звикла до того, що чоловік її кидає. Тому, коли чоловік до неї повернеться, вона його простить. От і все

, – вважає Полякова.

Оля Полякова висловилася про повернення Олега Винника
Оля Полякова висловилася про повернення Олега Винника

Нагадаємо, разом зі зникненням Олега Винника пропала також його бек-вокалістка і таємна дружина Таюне. Кажуть, що вона поїхала разом з ним. В Берліні у співака є нерухомість та дорослий син. Шлюб з Таюне Винник заключив в юності після закінчення музичного училища. Про це кажуть його односельці та колишні викладачі, однак сам артист ніколи не підтверджував чуток про романтичний зв’язок із бек-вокалісткою. Він завжди уникав питань про особисте життя і тільки казав, що він – щаслива людина.

Популярне

Схожі статті

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.