facebook

Надя Дорофєєва вперше прокоментувала чутки про вагітність

Колишня солістка колективу "Время и Стекло " Надя Дорофєєва вперше вирішила відповісти на питання про свою передбачуваної вагітності.

Чутки про вагітність української співачки Наді Дорофеєвої регулярно з’являються в ЗМІ і в припущеннях шанувальників таланту дівчини, хоча так і залишаються лише здогадками. Сама артистка ніколи ніяк не коментувала цю тему і всіляко її уникала.

Надя Дорофєєва з чоловіком Володимиром Дантесом

30-річна Дорофєєва вже 5 років перебуває в офіційному шлюбі зі співаком Володимиром Дантесом. Пару вважають справжнім прикладом для наслідування — цим союзом щодня захоплюються тисячі шанувальників. Надя і Вова регулярно радують своїх підписників у соціальних мережах яскравими фото сімейної рутини, дають відверті інтерв’ю і підтримують один одного у всіх творчих і робочих засадах.

Напевно, саме тому фанатам пари так подобається фантазувати про їхніх майбутніх дітей і розпускати чутки про поповнення у родині Дантеса-Дорофеєвої. Навесні цього року припущення про цікавий стан співачки посилилися у зв’язку з розпадом колективу “Время и Стекло”, солісткою якого була Надя. Саме можливу вагітність вокалістки називали основною причиною.

Весільне фото Володимира Дантеса і Наді Дорофеєвої

Здогадки поширювалися так швидко, що дівчина вирішила вперше прокоментувати цю тему. В інтерв’ю на YouTube-каналі PeopleTalk TV вона негативно відповіла на запитання ведучої про передбачувану вагітність. Як доказ, Дорофеєва продемонструвала на камеру плоский живіт.

Більш того, Надя додала, що навіть коли вони з Володимиром чекатимуть дитину, найімовірніше, вони приховають цю інформацію від ЗМІ і шанувальників. Але це все буде потім.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.