facebook

Хюррем Султан з “Величного століття” стала зрадницею: Мер’єм Узерлі носить сукні російських брендів і мовчить

Відома турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі показала свою позицію щодо війни росії проти України. Зірка раніше зіграла роль Хюррем Султан в серіалі "Величне століття".

Мер’єм Узерлі прославилася завдяки ролі Роксолани в турецькому серіалі “Величне століття”, з якого вона раптово пішла, вчинивши скандал. Серіальна Хюррем Султан після третього сезону зникла з кадру. Ходили різні чутки про причини звільнення актриси. Пізніше вона прокоментувала, що через постійну зайнятість на роботі у неї почалась особиста криза. Мер’єм відчувала себе заручницею знімального процесу і більше не могла з цим миритися.

Не зважаючи на це, Узерлі не втратила свою популярність. Вона має багато фанатів з усього світу і суттєва частина це росіяни. Мер’єм мовчить та робить вигляд, що росіяни не нападали на Україну та видаляє в Мережі коментарі про свою позицію.

Зірка Величного століття Мер'єм Узерлі заявила про свій зв'язок з росією
Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі заявила про свій зв’язок з росією

Нещодавно на червоній доріжці Каннського кінофестивалю Мер’єм Узерлі з’явилась в сукні від російської дизайнерки Юлії Яніни. В минулому році “Хюррем Султан” також була на заході в наряді від цього бренду, заявивши, що вона у захваті від таланту модельєра, в той час як весь цивілізований світ бойкотує російське і підтримує Україну.

Зірка Величного століття Мер'єм Узерлі заявила про свій зв'язок з росією
Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі заявила про свій зв’язок з росією

Також відомо, що в березні 2022 року, вже після початку повномасштабного вторгнення Узерлі з’явилась на обкладинці російського модного журналу, чим розгнівала українських фанатів і людей з інших країн, які підтримують Україну. Ба більше, Мер’єм неодноразово відвідувала москву і заявляла, що завжди відчувала зв’язок з росією:

Я виявила у себе російське коріння. Для мене це стало приємним сюрпризом, оскільки я завжди відчувала глибокий зв’язок із росією. Я отримую велику любов та віддачу від російських глядачів і це робить мене ще щасливішою, адже найкращий подарунок у житті артиста – знати, що твоя творчість цінується в різних куточках світу

, – говорила актриса.

Зірка Величного століття Мер'єм Узерлі заявила про свій зв'язок з росією
Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі заявила про свій зв’язок з росією

Популярне

Схожі статті

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.