facebook

Порода одна, “плодовитість” різна: у кого з зіркових родичів більше дітей – Клички, Сумські, Комарови, Осадчі

Українські зірки шоу-бізнесу то і діло одружуються, заводять діточок, іноді розлучаються, заводять діточок без одруження. Давайте пригадаємо скільки в кого дітей та племінників, на прикладі деяких знаменитих зіркових пар.

Розпочнемо з наших найвідпоміших боксерів – Віталія та Володимира Кличка. Так вийшло, що віднедавна обоє братів вільні від стосунків, принаймні публічно. Минулого року стало відомо що Віталій розлучився з дружиною, з якою прожив 25 років разом. Подружжя має трьох дітей – два сини та лапочка-донечка. А ось його брат Володимир вже давно веде холостяцький спосіб життя. Ще у 2018 році він розлучився з американською актрисою Гайден Панеттьєрі і відтоді виховує самотужки їхню єдину донечку Каю-Євдокію. Отже, рахунок 3:1 на користь Кличка-старшого.

Брати Віталий та Владимир Клички

На черзі – відомі українські сестри-актриси Наталія та Ольга Сумська, різниця між якими 10 років. Якщо молодша Ольга помітно досягла значно більшого успіху на відміну від сестри, то в плані дітей тут все рівно. У Наталі є дочка та син, а в Ольги – дві донечки. Причому у обох сестер старші діти народилися від попередніх шлюбів, молодші діти – результат другого шлюбу, і зараз обидві зірки щасливі з другої спроби. 2:2

Сестри Сумські

Український військовий журналіст та мандрівник Дмитро Комаров має брата та сестру. Сам Дмитро вже чотири роки як одружений з відомою красунею, “Міс Україна 2016” Олександрою Кучеренко. І скільки б українські таблоїди не вглядувалися у світлини з Сашею, одягненою в підозріло широкий одяг, з метою приписати їй вагітність – дітей у пари таки немає. Проте у Дмитра є брат і сестра – двійнята. Незважаючи на те, що сестра молодша за Діму на 6 років, вона вже є мамою двох чудових діточок. А ось брат зірки дітей також не має. 0:2:0

Дмитро Комаров з братом та сестрою
Дмитро Комаров з братом та сестрою

А ось відома телеведуча Катерина Осадча має сина від першого шлюбу, а від другого шлюбу з актором та телеведучим Юрієм Горбуновим народила ще двох синочків. У ведучої є рідний брат, який працює тренером по вейксерфінгу, і взагалі часто подорожує світом, тому дітей у нього поки немає, зате, кажуть, вже є кохана дівчина. 3:0

Катерина Осадча з братом
Катерина Осадча з братом

У когось багато дітей, у когось – жодного. Та це не заважає зіркам повноцінно радіти життю, адже при бажанні завжди можна обійняти свого улюбленого племінника чи племінницю.

Популярне

Схожі статті

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.