facebook

Фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя святкує 36-й день народження: маловідомі і цікаві факти з життя артиста

21 червня відомий український артист, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя святкує день народження. Співаку виповнилось 36 років. Пропонуємо пригадати шлях іменинника до великої сцени.

Тарас Тополя – вже давно більше, аніж просто український співак. Чоловік являється військовим ЗСУ, послом UNICEF в Україні, а також співзасновником благодійного фонду “Вільні – ЮА”.

21 червня Тарас Тополя святкує свій 36-день народження. У цей день ми зібрали цікаві і маловідомі факти із його життя.

Тарас Тополя – корінний киянин. Музика в життя Тараса прийшла ще у ранньому дитинстві. З 6 років хлопчик ходив у музичну школу, де займався грою на скрипці, а пізніше почав співати у хорі.

Дитяче фото Тараса Тополі з батьками
Дитяче фото Тараса Тополі з батьками

Цікаво, що музичний гурт під назвою “Антитіла” Тарас ще заснував у старших класах. Звісно, з того часу склад гурту змінився.

Незважаючи на те, що Тарас все дитинство і юність присвятив музиці і саме з цим він хотів зв’язати своє майбутнє життя, вищу освіту хлопець вирішив отримати серйозну. Так, після закінчення школи Тополя вступив у Національну академію внутрішніх справ України, яку успішно закінчив у 2007 році, отримавши освіту юриста.

Навчаючись в академії, Тарас Тополя продовжув займатися музикою. Будучи студентом, хлопець разом зі своїм гуртом “Антитіла” взяв участь у відомому на той час телепроєкті “Шанс”. Тоді Тополя не став переможцем “Шансу”, але ще Кузьма Скрябін, який був наставником музичного шоу, пророкував цим хлопцям велике майбутнє.

Гурт Антитіла на чолі з Тарасом Тополею анонсував концерт в українському Криму
Тарас Тополя у складі гурту Антитіла

З 2008 року Тарас Тополя у складі гурту “Антитіла” почав активну музичну кар’єру. Співак завоював свою аудиторію не лише якісною музикою і сильним голосом, а й своєю життєвою позицією.

Тарас Тополя – зразковий сім’янин. Чоловік ніколи не був в центрі скандалів і не мав купи жінок. З 2013 року співак знаходиться у шлюбі зі співачкою Альошою і виховує трійко дітей.

Як виглядають дружина і діти Тараса Тополі

З початку повномасштабної війни в Україні Тарас Тополя став одним із тих зірок шоу-бізнесу, які вирішили захищати свою Державу на полі бою. Співак записався добровольцем до складу ТРО 130-го батальйону, а згодом відправився на Харківський напрямок, в якості бойового парамедика.

Тарас Тополя став військовослужбовцем ЗСУ

Крім того, Тополя має декілька фондів, які займаються збором коштів для військових, а також проводить велику благодійну роботу, як в Україні, так і за кордоном.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.