facebook

Оля Полякова зізналася, що в юності була гидким каченям і не мала хлопців: “Я була плоска і дуже довга”

Ефектна, довгонога красуня Оля Полякова в юності була обділена увагою молодиків і вважала себе не привабливою. Співачка вперше розповіла, коли почала відчувати себе красивою.

44-річну українську співачку Олю Полякову зараз називають однією з найкрасивіших і найефектніших в українському шоу-бізнесі. Більше того, Полякова володіє найдовшими ногами на українській сцені і гордо носить цей статус. Та красунею Оля була не завжди. В шкільні роки дівчина була непримітною, а хлопці на неї не звертали уваги. Про це співачка розповіла у новому випуску Ютуб-програми “Дорослі дівчата”.

Я нікому не подобалася, бо я була плоска. Я була дуже худа і дуже довга.

, – розповіла співачка.

Оля Полякова зізналася, що в юності була гидким каченям і не мала хлопців
Оля Полякова зізналася, що в юності була гидким каченям і не мала хлопців

За словами Полякової, вона “розцвіла” вже після закінчення школи.

Нормально я себе потім почувала. Особливо після 35

, – заявила Полякова.

Також, у цьому випуску програми “Дорослі дівчата” Оля Полякова зізналася, що від природи вона зовсім не блондинка. Природній колір волосся співачки – попелясто русявий. Та з 14 років Оля фарбується у блондинку і не уявляє себе в іншому кольорі.

До слова, Оля Полякова дуже зациклена на своїй зовнішності і красі. Співачка вкладає у свою зовнішність дуже багато часу та грошей. Артистка регулярно ходить до косметолога і робить різні омолоджувальні процедури для обличчя. Полякова не приховує, що для того, аби у неї не було зморшок, вона ще з 22 років регулярно робить ботокс.

Оля Полякова пообіцяла грошову винагороду
Оля Полякова зізналася, що в юності була гидким каченям і не мала хлопців

Також співачка активно займається спортом і слідкує за харчуванням. Варто відзначити, що це все дає дуже гарний результат. У свої 44 роки Полякова має приголомшливий вигляд. Вона має розкішну фігуру і обличчя, на якому нема жодної зморшки.

Нагадаємо, Ютуб-програма “Дорослі дівчата” виходить з 2021 року на Ютуб-каналі Маші Єфросиніної. Формат шоу заключається в тому, що Полякова і Єфросиніна говорять між собою на різноманітні теми, які б ніколи не обговорювали в інтерв’ю, чи на телебаченні. Здається, зірки наче спілкуються між собою на кухні. Щирість і відвертість Маші і Олі відразу оцінили глядачі. Випуски “Дорослих дівчат” збирають мільйони переглядів і тисячі позитивних коментарів.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.