facebook

Володимир Дантес і Даша Кацуріна розійшлися – ЗМІ. Союз Дорофєєвої і Міші Кацуріна виявився міцнішим

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої, співак Володимир Дантес і Даша Кацуріна були разом близько одного року. Та все вказує на те, що пара більше не разом.

Підозри про те, що Володимир Дантес і Даша Кацуріна більше не разом у фанатів закралися після дня народження співака 28 червня. У цей день артиста вітали багато друзів та знайомих, а ось його кохана Даша повністю проігнорувала день народження Володимира.

У травні Дантес дуже зворушливо привітав Кацуріну з її днем народження і зізнався у коханні. Прихильники зіркової пари очікували, що і Даша зробить такий самий жест. Та цього не трапилося.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес почали зустрічатись після розлучення з колишніми
Володимир Дантес і Даша Кацуріна розійшлися

Крім того, останнім часом ця парочка не з’являється разом на публіці і не публікує спільних фото. Все це наштовхує на думки, що Володимир Дантес і Даша Кацуріна дійсно більше не разом.

Варто відзначити, що публіка дуже любила цю пару. Вони зійшлися за дуже дивних обставин і їх з’єднало спільне нещастя. Так, до березня 2022 року вони були одруженими з іншими людьми. Дантес був одружений зі співачкою Надьою Дорофєєвою, а Даша була заміжня за ресторатором Мішею Кацуріним і всі вони тісто дружили між собоюю. Трапилося так, що Дорофєєва і Міша Кацурін почали таємний роман і в результаті покинули свої законні половинки і наразі відкрито будують стосунки.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Володимир Дантес і Даша Кацуріна розійшлися

І Дантес і Даша залишилися покинутими і зрадженими. їм було про що поспілкуватися, вони часто бачилися, щоб розрадити один одного. Так, їхня дружба дуже скоро переросла у відносини. Влітку 2022 року Дантес та Кацуріна оголосили про стосунки.

Варто відзначити, що в більшій мірі це були стосунки на відстані, адже після початку повномасштабної війни в Україні, Даша виїхала з дітьми у Польщу, а Дантес залишився у Києві. Та вони часто їздили один до одного і багато часу проводили разом.

Наразі, офіційно інформацію про розставання ні Дантес, ні Кацуріна наразі не підтвердили. Та користувачі Мережі впевнені, що це так.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.