facebook

Сама поїла хінкалі, чоловіку привезла хачапурі: ось за що Віктор Павлік полюбив Катерину Репяхову

Відомий український співак Віктор Павлік щасливий в шлюбі з блогеркою Катериною Репяховою, яка завжди турбується про коханого зіркового чоловіка.

Віктор Павлік в 2020 році одружився на майже вдвічі молодшій за себе дівчині. Його дружиною стала Катерина Репяхова, яка тривалий час ходила в коханках і працювала у співака концертним директором. Історія кохання пари приголомшлива – Катя все життя була фанаткою творчості Віктора Павліка і в дитинстві навіть зробила фото з ним на його концерті. Артист не міг і підозрювати, що колись ця дівчинка стане його коханою дружиною.

Зіркове подружжя на початку сильно критикували в Мережі за велику різницю у віці. Репяхова завжди стоїть на своєму і каже, що для справжніх почуттів неважливі цифри в паспорті. Але нещодавно Катя разом з Віктором Франковичем позапланово відвідували лікарню через погане самопочуття 57-річного артиста, вік дає про себе знати.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, чим годує чоловіка
Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, чим годує чоловіка

Не зважаючи на це, Репяхова народила співаку сина, якому нещодавно виповнилось 2 роки, а також вона не забуває в своїх щоденних справах турбуватися про коханого. Завітавши в грузинський ресторан без чоловіка, Катерина взяла для нього замовлення додому.

Так виглядала моя субота: зробила брови, поїла хінкалі, привезла чоловіку хачапурі, покаталась по місту

, – розповіла дружина Віктора Павліка в своєму Інстаграм-блозі.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, чим годує чоловіка
Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, чим годує чоловіка

В кадрі видно, що хачапурі для зіркового чоловіка Катя Репяхова повезла на новесенькому Audi. Цей автомобіль жінка придбала декілька місяців тому, продавши попередню Тойоту і взявши кредит. Позашляховик Audi Q3 Sportback обійшовся їй в 50 тисяч доларів, що більше 1,8 млн гривень.

В цьому році в сім’ї Віктора Павліка всі пересіли на нові колеса – він також разом із дружиною поміняв машину та купив собі новенький Land Rover за 2 мільйона гривень.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.