facebook

Продюсер Олі Полякової розчарувався у Виннику після його повернення: “Людина, яка нічого не розуміє”

Український продюсер і наставник відомої співачки Олі Полякової висловився про повернення Олега Винника. Михайло Ясинський зазначив, що артист не розуміє, що відбувається

Один із найвідоміших українських артистів Олег Винник зник з інформаційного простору після початку повномасштабної війни. Знаменитість, як з’ясувалось пізніше, виїхав з України вже після 24 лютого, втім, за власним зізнанням, мав на це вагомі причини. Зірка української естради нині живе та працює у Німеччині, де паралельно лікується від важкої недуги, розкривати яку не має бажання.

Нещодавно артист після довгого мовчання нарешті повернувся до своїх шанувальників. Знаменитість дав інтерв’ю для каналу “Крупним планом”, проте оцінили повернення Олега Винника не всі. Так, наприклад, продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський зазначив, що зі слів артиста можна зробити один висновок – він взагалі не розуміє, що відбувається в його рідній країні.

Втім, додав Михайло Ясинський, це взагалі не дивно, адже майже одразу після початку повномасштабної війни в Україні артист виїхав за її межі. За словами продюсера, нерозуміння масштабів трагедії в рідній країні тою чи іншою мірою присутнє в кожного українця, який виїхав за кордон.

Михайло Ясинський висловився про повернення Олега Винника
Михайло Ясинський висловився про повернення Олега Винника

У розмові зі Славою Дьоміним знаменитий продюсер зазначив, що до виходу нового інтерв’ю Олега Винника він спілкувався з ним двічі. Перша розмова, за спогадами Ясинського, йому нагадувала діалог із дуже серйозною людиною, яка має грандіозні плани та “відчуває момент”. А ось коли зірки зідзвонились влітку, продюсер зрозумів, що Винник вже “не розуміє, що відбувається”.

Ба більше, додав Михайло Ясинський, він впевнений, що Олег Винник нині взагалі не відчуває світ, який навколо нього. Продюсер висловив доволі різку думку про свого колегу, зазначивши, що той – взагалі не в темі.

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.