facebook

Старший син Андрія Шевченка вступив у Єльський університет в США, де буде навчатися за 60 тисяч доларів на рік

Відомий український футболіст Андрій Шевченко похизувався успіхами свого старшого сина. Джордан Шевченко в цьому році закінчив старшу школу і вступив в один з найпрестижніших університетів світу.

Андрій Шевченко – не лише відомий на весь світ футболіст, а й батько чотирьох синів. Нещодавно чоловік похизувався досягненнями своїх старших синів у своєму Інстаграм-блозі. Так, чоловік розповів, що його 16-річний син Крістіан підписав офіційний контракт з престижним футбольним клубом Уотфорд. А його старший син Джордан став студентом одного з найпрестижніших вищих навчальних закладів світу – Єльського університету в США. Також Андрій опублікував фото з дружиною та синами.

Старший син Андрія Шевченка вступив у Єльський університет в США, де буде навчатися за 60 тисяч доларів на рік
Старший син Андрія Шевченка вступив у Єльський університет в США, де буде навчатися за 60 тисяч доларів на рік

Для нас це дуже горді дні. Вітаємо Крістіана із підписанням його першого офіційного контракту з Уотфорд  та Джордана із прийняттям до Єлю. Молодці хлопці. З нетерпінням чекаю, що ви робитимете далі. Продовжуйте працювати.

, – написав Андрій Шевченко.

На якій спеціальності буде навчатися син Шевченка у Єльському університеті наразі невідомо. На варто відзначити, що цей навчальний заклад вважається одним із найпрестижніших у світі. Серед його випускників такі відомі постаті, як Білл Клінтон, Джордж Буш-старший, Джордж Буш-молодший та інші впливові люди політики, бізнесу та культури.

В середньому навчання в Єльському університеті коштує 60 тисяч доларів на рік.

Нагадаємо, Андрій Шевченко знаходиться у шлюбі з американською моделлю польського походження Крістен Пазік вже 20 років. У шлюбі в них народилося четверо синів: Джордан (18 років), Крістіан (16 років), Олександр (10 років), Райдер-Габрієль (8 років).

Андрій Шевченко зі своєю дружиною Крістен Пазік та їхніми спільними дітьми
Андрій Шевченко зі своєю дружиною Крістен Пазік та їхніми спільними дітьми

Зіркове сімейство проживають у Лондоні, де вони мають власний, просторий маєток. Всі сини Шевченка цікавляться спортом та по стопах батька-футболіста пішов лише 16-річний син Крістіан, який в цьому році підписав свій перший контракт з престижним футбольним клубом.

До слова, нещодавно Андрій Шевченко приїздив зі своїм 18-річним сином Джорданом в Україну. Футболіст зустрівся з Президентом України і обговорив плани, щодо благодійних проєктів, націлені на допомогу Україні.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.