facebook

Надя Дорофєєва отримала верх над колишнім Володимиром Дантесом після зради з Кацуріним: і так буде завжди

Відома українська співачка Надя Дорофєєва похизувалась своїми досягненнями. Знаменитість перемогла у гонках за першість у свого колишнього чоловіка Володимира Дантеса

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, починала свою кар’єру багато років тому. Найбільшу славу знаменитості принесла творча діяльність у тандемі з Позитивом, Олексієм Завгороднім. Разом зірковий дует співав у гурту “Время и Стекло”, втім в один момент вони вирішили “розійтись”. Надя Дорофєєова зізналась, що хоче продовжувати будувати сольну кар’єру, над якою працює і до сьогодні.

До слова, у знаменитості все йде дуже чудово. Навіть у часи повномасштабної війни знаменитість не втрачає надії та продовжує записувати нові пісні. Так, Надя Дорофєєва нещодавно випустила новий хіт “Кохаю, але не зовсім”. Свіжа пісня відомої української співачки одразу сподобалась її шанувальникам, а тому композиція зайняла першу стрічку в чарті “ТОП 100 в Україні”.

До слова, у цьому списку пісня відомої артистки Наді Дорофєєвої опинилась на два рядки вищою за композицію її колишнього чоловіка. Хіт Володимира Дантеса “Чуєш” також слухають багато українців, проте пісня його ексдружини виявилась більше до смаку слухачам. Хай там як, але Надя Дорофєєва здобула першість над своїм колишнім коханим.

Відома українська співачка Надя Дорофєєва похизувалась професійними успіхами
Відома українська співачка Надя Дорофєєва похизувалась професійними успіхами

Нагадаємо, що зіркова пара довгий час перебувала у шлюбі, втім минулого року стало відомо про їхнє рішення розійтись. Про намір розірвати стосунки Надя Дорофєєва та Володимир Дантес повідомили навесні 2022 року. Знаменитості заявили, що хотіли заявити про це у перший день весни, аби все вийшло символічно – початок нового життя. Втім, колишньому подружжю довелось повідомити фанам сумні новини у велику війну.

Хай там як, але після розлучення Наді Дорофєєвій та Володимиру Дантесу вдалось побудувати щасливе особисте життя. Зірки нині перебувають у щасливих стосунках зі своїми коханими партнерами, а між самими артистами насправді збереглись хороші взаємини.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.