facebook

Залишила маєток Дантесу: Надя Дорофєєва виписалася з будинку, в якому жила раніше з екс-чоловіком

Українська співачка Надя Дорофєєва виписалася з будинку, який придбала у шлюбі зі співаком Вовою Дантесом. Про це розповів відомий ведучий і друг співачки Слава Дьомін.

На днях в Мережі з’явилося фото Наді Дорофєєвої з її нинішнім бойфрендом Михайлом Кацуріним у Київіському центрі наданні адміністративних послуг. Зіркову пару сфотографував перехожий і оприлюднив у Мережі. Прихильники співачки запідозрили, що вона та Кацурін вирішили одружитися і на фото вони підписували документ про реєстрацію шлюбу.

Надя Дорофєєва виписалася з будинку, в якому жила раніше з екс-чоловіком
Надя Дорофєєва виписалася з будинку, в якому жила раніше з екс-чоловіком

Це фото і ця новина розлетілася по Мережі і викликала неабиякий інтерес. Навіть сама Дорофєєва відреагувала на цю світлину і пожартувала, що їй навіть спокійно не дають оформити субсидію. Та товариш співачки і відомий ведучий Слава Дьомін розставив всі крапки над і.

У своєму Телеграм-каналі Дьомін повідомив, що на тому самому знімку Дорофєєва не виходила заміж, а виписувалася з будинку, в якому раніше жила зі своїм екс-чоловіком Володимиром Дантесом.

Надя Дорофєєва виписалася з будинку, в якому жила раніше з екс-чоловіком
Надя Дорофєєва виписалася з будинку, в якому жила раніше з екс-чоловіком

Як відомо, колишнє подружжя у шлюбі придбали розкішний двоповерховий будинок у Крюківщині, що на Київщині. Після розлучення Дантес коментував питання розподілу спільного майна. Так, в одному з інтерв’ю артист зазначив, що хотів залишити будинок Дорофєєвій і не претендувати на нього. Та от сама співачка відмовилася від такого варіанту і наполягла на продажі маєтку і розподілу коштів.

Можливо, будинок Дантеса і Дорофєєвої вже хтось придбав, саме тому співачка поспішила звідти виписатися.

Як виглядає будинок Дорофєєвої і Дантеса

Будинок екс-подружжя виконаний у сучасному стилі і має два поверхи. На території дому є басейн, невеличкий сад і доглянутий газон.

Как выглядит дом Дантеса и Дорофеевой
Як виглядає будинок Дорофєєвої і Дантеса

Ремонт виконаний у світлих тонах і з натуральних матеріалі. Так, у будинку можна розгледіти панорамні вікна, а підлога виконана з натурального дерева. У будинку багато кімнат і навіть є дитяча кімната, яку екс-подружжя облаштували спеціально для своїх майбутніх дітей. Та за 7 років шлюбу у Наді і Вови так і не з’явилися спадкоємці.

Популярне

Схожі статті

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.