facebook

Зрадниця Ані Лорак похизувалася ганебними досягненнями: “діва” стала ТОП-1 в рейтингу російської музики

Відома українська співачка Ані Лорак, яка забула про свою рідну Україну і виступає на російській сцені, похизувалася своїм новим досягненням в шоу-бізнесі.

Ані Лорак переїхала до росії в 2014 році, жила і будувала там кар’єру, поки не почалась повномасштабна війна в Україні. Співачка на довгий час зникла з радарів, однак українці не дочекались підтримки зіркової землячки. До неї також звертались українські колеги з проханням не мовчати, але це було марно. Після своєї незапланованої перерви артистка вийшла з тіні, не роблячи заяв про свою громадянську позицію, продовжила давати концерти в російських містах, а потім дала інтерв’ю і заявила, що її вижили з рідної країни, в якій “сталося те, що сталося”.

Співачка-зрадниця не припинила свою кар’єру в росії та збирається продовжувати об’єднувати всіх “у гармонії” своєю музикою.

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який на відміну від екс-дружини підтримує Україну морально і фінансово, Ані Лорак не пустила спільну доньку на його весілля в Київ, але відпустила на відпочинок в Туреччину, поки сама відпочивала з новим коханцем Ісааком Віджраку. Чоловік позиціонує себе як тренер йоги і наставник духовних практик. Артистка вивчає його російській мові, звичайно, забувши, що її рідна – це українська.

Зрадниця Ані Лорак похизувалася ганебними досягненнями

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Ані Лорак похизувалася черговим “досягненням”, яким тільки підтвердила свій статус зрадниці – її альбом “Остров” очолив 1 місце в рейтингу російської музики:

Мої улюблені! Дякую за підтримку!

Зрадниця Ані Лорак похизувалася ганебними досягненнями
Зрадниця Ані Лорак похизувалася ганебними досягненнями

Цей альбом Лорак презентувала в 2023 році після тривалого зникнення зі сцени і серед пісень немає жодної україномовної. Очевидно, артистка не збирається працювати для українського слухача і продовжує обирати гроші замість честі.

Популярне

Схожі статті

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.