facebook

Ексчоловік Лорак під час медового місяця залишив молоду дружину і вирушив з донькою в подорож удвох (Фото)

Відомий турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу перервав свій медовий місяць з молодою дружиною Лілією Реус і поїхав з донькою від Ані Лорак Софією до Іспанії.

В червні 2023 року колишній чоловік співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля зі своєю молодою обраницею Лілією Реус, яка молодша від нього на 19 років. Весілля проходило в елітному ресторанному комплексі на Київщині. На весілля турецького бізнесмена були запрошені  його друзі та родичі, та єдиної доньки Софії не було. Очевидно, що Ані Лорак не захотіла відпускати свою 12-річну доньку в Україну, адже тут триває війна.

Як компенсація того, що Соня не була на весіллі тата, дівчинка відправилась з молодятами у медовий місяць у Туреччину. Там Мурат, Лілія, Соня і донька Лілії від попередніх стосунків 7-річна Олександра відпочивали близько місяця. Варто відзначити, що нова дружина Налчаджиоглу знайшла спільну мову з його донькою і вони мають навіть теплі та дружні стосунки.

Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак
Ексчоловік Лорак під час медового місяця залишив молоду дружину і вирушив з донькою в подорож удвох

Та нещодавно Мурат Налчаджиоглу у своїх Інстаграм-сторіз показав, як лише з донькою їде в аеропорт. При цьому чоловік підписав фото словами “Два мандрівники”. Очевидно, що молода дружина і падчерка Налчаджиоглу залишилися у Туреччині.

Ексчоловік Лорак під час медового місяця залишив молоду дружину і вирушив з донькою в подорож удвох
Ексчоловік Лорак під час медового місяця залишив молоду дружину і вирушив з донькою в подорож удвох

Пізніше Мурат опублікува знімки з донькою у місті Сан-Антоніо на Ібіці. Імовірно, чоловік привіз доньку до її матері Ані Лорак, яка якраз там відпочиває.

Ексчоловік Лорак під час медового місяця залишив молоду дружину і вирушив з донькою в подорож удвох
Ексчоловік Лорак під час медового місяця залишив молоду дружину і вирушив з донькою в подорож удвох

Нагадаємо, Ані Лорак наразі будує стосунки з іноземцем з Ібіци. Чоловік на ім’я Ісаак позиціонує себе як майстер з медитації та цілитель і з самого початку він був тренером співачки. Та згодом ці стосунки переросли у романтичні.

Коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку засвітився на сімейному святі і зайняв місце Мурата
Ані Лорак з новим коханим Ісааком Віджраку

Лорак запевняє, що щаслива у стосунках з Ісааком і саме з ним відчуває себе коханою жінкою. Зараз новоспечена парочка живе окремо. Лорак більшу частину часу проживає у росії, а Ісаак продовжує жити на Ібіці. Та закохані разом відпочивають і їздять один до одного в гості. Відомо, що зараз Лорак знаходиться в Іспанії разом зі своїм новим бойфрендом.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.