facebook

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін одружилися: співачка показала перші знімки з таємного весілля (Фото)

Співачка Надя Дорофєєва і ресторатор Міша Кацурін одружилися. Співачка через місяць після весілля зізналася про це і показала фото зі свята.

Ще близько місяця назад у Мережі з’явилася інформація про те, що співачка Надя Дорофєєва одружилася зі своїм бойфрендом Мішею Кацуріним. Відомий блогер, який має зв’язки з зірками шоу-бізнесу, розповів, що весілля закоханих було таємним і не дуже великим. Начебто на святі було близько 60 гостей, серед яких найближче коло спілкування молодят.

Та тоді підтвердження цим чуткам не з’явилося. Проте зараз виявилося, що це дійсно правда.

Надя Дорофєєва вирішила зізнатися про це у своєму Інстаграм-блозі. Співачка опублікувала декілька знімків з весілля. На фото співачка позувала у легкій, літній білій сукні та з фатою, а Кацурін був у костюмі та у кашкеті, якого ніколи не знімає. На фото молодята показують свої обручки. Схоже, весільна церемонія була під відкритим небом.

Подейкують, Кацурін та Дорофєєва таємно одружилися. Не знаємо, правда це чи ні, але фотки такі в телефонах у нас є.

, – жартівливо підписала знімки Дорофєєва.

Користувачі Мережі почали одразу коментувати весільні знімки Дорофєєвої. Хтось привітав молодят, а хтось взявся критикувати співачку і її нового чоловіка.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Оце ми посміємося коли через пару років Кацурін кине чергову щасливу дружину”;
  • “Ну це просто я найкрасивіша пара країни, а може і всього Євросоюзу! Вітаю молодят”;
  • “Вітаємо”;
  • “Гарна пара”;
  • “Щастя молодим”;
  • “Дай Боже щастя”.

Крім того молодят привітали багато зірок українського шоу-бізнесу. Так, серед коментаторів можна побачити Юрія Горбунова, Лесю Нікітюк і Віру Брежнєву. Вони долучилися до привітань.

Нагадаємо, у березні 2022 року Надя Дорофєєва оголосила про розлучення зі співаком Володимиром Дантесом після 7 років шлюбу. Тоді ж на розлучення подала ще одна сім’я, яка тісто дружила з Дантесом і Дорофєєвою – сім’я Кацуріних. Виявилося, що Надя покинула свого чоловіка саме заради ресторатора. Кацурін очевидно теж по вуха закохався у свою колишню подругу і покинув не лише дружину, а й двох маленьких дітей.

Популярне

Схожі статті

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.