facebook

Ірина Сопонару привезла заморського бойфренда в українську столицю: “Одне з моїх улюблених місць у Києві”

Відома українська актриса та гумористка Ірина Сопонару показала свіжі кадри зі своїм бойфрендом Рісом. Зіркова пара прогулялась столицею України та відвідала затишне місце

Ірина Сопонару, відома українська актриса та гумористка, активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Саме на сторінці знаменитості її підписники можуть дізнатись про останні новини та події, що відбуваються в житті зірки. Так, наприклад, нещодавно Ірина Сопонару прогулялась Києвом зі своїм бойфрендом Рісом. Актриса привезла коханого в столицю рідної країни.

На своїй сторінці в Інстаграмі знаменитість опублікувала фотографію з бойфрендом, на якій вони відпочивали на шезлонгах. Ірина Сопонару вирішила не залишати багато слів в описі до нового допису та коротко зазначила, що вона просто обожнює це місце у Києві. Втім, коментувати, куди точно вона привела бойфренда, зірка не стала. Втім, шанувальники актриси здогадались, що це – ВДНГ.

На опублікованій фотографії можна помітити, що зіркова пара дуже щаслива можливості провести разом час. Ірина Сопонару та її бойфренд Ріс, попри небезпеку та повномасштабну війну, що триває на теренах України, знаходять можливість відпочити та підвищити собі настрій.

Ірина Сопонару показала нову фотографію зі своїм заморським бойфрендом
Ірина Сопонару показала нову фотографію зі своїм заморським бойфрендом

У коментарях до нової публікації шанувальники Ірини Сопонару залишили чимало компліментів їй та її бойфренду. Підписники знаменитості побажали зірковій парі тільки щастя та позитивних емоцій. До слова, актриса та зірка “Жіночого кварталу” вже давно зустрічається з Рісом з Великобританії, а нині закохані вже заручені. Раніше в інтерв’ю Ірина Сопонару вже розповідала, що у неї з коханим виникала розмова стосовно майбутнього.

Знаменитість зізналась, що весілля вони з коханим планують після перемоги, адже хочуть влаштувати повноцінне свято з веселощами та збереженням українських традицій. В умовах війни, впевнена знаменитість, таке не є доречним.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.