facebook

Надя Дорофєєва показала подарунок Лесі Нікітюк на її весілля з Кацуріним: телеведуча проявила фантазію

Нещодавно стало відомо, що співачка Надя Дорофєєва і ресторатор Михайло Кацурін одружилися. Молодята досі отримують вітання і подарунки від друзів та колег.

Українська співачка Надя Дорофєєва зіграла своє друге весілля з ресторатором Михайлом Кацуріним в таємниці від преси та прихильників. Весілля було невеличким і повністю таємним. Гостям навіть доводилося віддавати свої телефони при вході на свято, аби вони не могли зняти щось на камеру.

Та інформація про весілля все ж просочилася в інфопростір. Тому Дорофєєва вирішила більше не приховувати свій новий статус і зізналася, що дійсно вийшла заміж. Співачка опублікувала фото з весілля і підтвердила новий статус своїх стосунків з Кацуріним.

Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін з'явився на їхньому весіллі у кепці і кедах
Надя Дорофєєва показала подарунок Лесі Нікітюк на її весілля з Кацуріним

З весіллям молодят вітали багато зірок українського шоу-бізнесу. А ось відома українська телеведуча Леся Нікітюк проявила фантазію і подарувала дуже незвичайний подарунок Наді. Звісно, цей подарунок виконаний повністю у стилі Лесі – з гумором.

Так, Леся Нікітюк взяла старе весільне фото ще з 80-х років, де молодята позують у смішних на даний час костюмах. У цьому фото телеведуча замінила обличчя тих людей на лиця Дорофєєвої і Кацуріна. Вийшло дуже смішне фото. Нікітюк роздрукувала цей знімок, поставила його у рамочку і особисто подарувала Дорофєєвій.

Надя Дорофєєва показала подарунок Лесі Нікітюк на її весілля з Кацуріним
Надя Дорофєєва показала подарунок Лесі Нікітюк на її весілля з Кацуріним

Надя оцінила креативність Лесі.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва оголосила про розлучення зі своїм першим чоловіком Володимиром Дантесом в березні 2022 року. Виявилося, що співачка покинула чоловіка заради їхнього спільного друга – того самого Кацуріна. Та і сам Михайло заради співачки покинув дружину і двох маленьких дітей. Хоча публіка скептично віднеслася до пари Дорофєєвої і Кацуріна і не вірила у довготривалість їхніх стосунків, ця пара довела протилежне. Вони кохають один одного і саме тому вирішили закріпити свої стосунки штампом у паспорті.

До слова, для самого Кацуріна це вже третій шлюб. Кожну попередню дружину від покидав заради іншої жінки.

Популярне

Схожі статті

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.