facebook

73-річний Михайло Поплавський показав, як треба звертати увагу молоді на себе: піарить себе і вуз у соцмережах

"Співаючий ректор" Михайло Поплавський зізнався, що останні два роки набирав абітурієнтів переважно через популярні соціальні мережі: Тікток, Інстаграм, Фейсбук та Ютуб.

Відомий український співак, педагог та професор Михайло Поплавський нещодавно розмістив на своїй сторінці в Інстаграм коротке відео – шортс, в якому розповів, навіщо йому розкручувати свої соцмережі.

“Моя команда мене, як то кажуть, змусила зайти в соціальні мережі. Ми практично два роки робили набір через соціальні мережі, через Інстаграм, через ТікТок, через Фейсбук, через Ютуб…”

Дійсно, “юний орел” іде в ногу з часом і використовує всі сучасні засоби для просування: використовує хештеги, відкрив резонансний факультет, присвячений одній з найпопулярніших серед молоді соцмережі TikTok, а на сайті університету навіть доступний 3D-тур стінами закладу, який, щоправда, являє собою не повноцінну віртуальну екскурсію, а набір відеофрагментів.

“Кожен раз стараємося дивувати, якесь новеньке давати…”

– запевняє Михайло Михайлович.

Відкриття факультету ТікТок спричинило чимало суперечок у суспільстві
Відкриття факультету ТікТок спричинило чимало суперечок у суспільстві

Молодь схвалює

Залишається загадкою, чи 73-річний діяч побоюється тиску молодого покоління і тому діє на випередження, чи просто дає про себе знати невгамовна і творча натура професора. Однак дещо відомо точно: незважаючи на численні скандали і неоднозначні історії, у які час від часу потрапляє Поплавський, молодь із захватом ставиться до бажання особисто Михайла Михайловича і його команди розвиватися і тримати руку на пульсі. Ось що пишуть захоплені користувачі мережі:

“Поки в інших закладах треба спеціальності з листка шукати, в КУК вже не тільки ректор, а й всі декани в Інстаграмі

“Що-що, а маркетинг у вас геніальний”

“Не знаю жодного іншого ВНЗ, де так багато інформації можна було б зрозуміти уже на етапі знайомства в онлайні”

Слід зазначити, що у “співаючого ректора” немає підстав  хвилюватися через брак підписників, і він про це добре знає. “У мене в Інстаграмі 8 000 200 підписників, а в Тіктоці – 1 000 500” – каже діяч культури. Звісно, з такою кількістю підписників можна розраховувати на потужну вступну кампанію в соцмережах – хоча й неофіційну, зате практично єдину в своєму роді.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.