facebook

“Відверто сказала всьому світу”: Тоня Матвієнко зізналась, чи соромно їй за те, що розбила сім’ю Мірзояна

Відома українська співачка Тоня Матвієнко розповіла про своє минуле. Знаменитість зізналась, чи соромно їй за те, що вона раніше розбила родину свого чоловіка Арсена Мірзояна

Тоня Матвієнко, відома українська співачка та донька легендарної Ніни Матвієнко, давно здобула свою популярність. Зірка починала кар’єру з раннього дитинства, адже у творчій родині одразу побачили потяг до вокалу. Сьогодні артистка продовжує займатись професійною діяльністю, а паралельно – виховує доньку від Арсена Мірзояна та будує стосунки зі своїм коханим чоловіком.

Зірковий шлюб для багатьох є прикладом гармонійних взаємин, втім насправді їхні стосунки починались не з “найчеснішої” ноти. Так, коли Тоня Матвієнко зацікавилась своїм майбутнім чоловіком, він перебував у шлюбі та виховував зі своєю колишньою дружиною спільних синів. Хай там як, але Арсен Мірзоян також закохався в молоду артистку, і пізніше вони почали крутити таємний роман.

За 6 років офіційного шлюбу зі своїм чоловіком Тоня Матвієнко не один раз чула від користувачів мережі питання про те, чи не соромно їй за те, що вона “відбила” чоловіка та зруйнувала його родину. Зірка не часто розповідала про своє минуле, втім у новому інтерв’ю для Слави Дьоміна вирішила зізнатись, що відчуває з приводу теми “розлучниці”.

Тоня Матвієнко розповіла, чи соромно їй за те, що вона розбила родину чоловіка
Тоня Матвієнко розповіла, чи соромно їй за те, що вона розбила родину чоловіка

У розмові з журналістом знаменитість зазначила, що не розуміє, чому їй взагалі повинно бути соромно за те, що вона закохалась у чоловіка. Артистка зазначила, що відверто зізналась всьому світу, що полюбила людину, яка була у стосунках, тому, на думку Тоні Матвієнко, вона не має за що переживати.

Ба більше, розповіла Тоня Матвієнко і про свої стосунки з колишньою дружиною Арсена Мірзояна. За словами артистки, у неї не було потреби зустрічатись і спілкуватись з жінкою, в якої вона “вкрала” чоловіка, тому ні про які стосунки мови йти не може. Тоня Матвієнко зізнається, що вона точно знає, що колишня дружина її чоловіка на неї ображена.

Популярне

Схожі статті

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.