facebook

Фіналістка “Холостяка-11” Юля Зайка показала з ніг до голови, як змінилася після шоу: Заливако кусатиме лікті

Колись учасниця популярного шоу про любов "Холостяк-11", а нині успішна українська блогерка Юля Бельченко, знову радує аудиторію свіжими фото з відпочинку

Юля Бельченко, яку більшість аудиторії знають за прізвиськом “Зайка”, вирішила поділитись зі своїми читачами ніжними фото з відпочинку. Шанувальники дівчини одразу відреагували безліччю приємних коментарів на інстаграм сторінці красуні.

Юля Зайка на відпочинку
Юля Зайка на відпочинку

Яку красуню втратив Холостяк

Є прихильники Юлі, які постійно відзначають, яку красуню втратив Михайло Заливака, обравши іншу. І дійсно, дівчина з кожним днем стає все гарнішою, впевненішою в собі. Можливо колишній холостяк знову захоче спробувати відродити відносини, тим більше після гучного розлучення з Анною Богдан? Поки він, напевно, продовжує слідкувати за життям дівчини, які він не обрав.

Багато дівчат продовжують цікавитись дієтами чи вправами, які допомагають Юлі тримати себе в формі та мати такий розкішний вигляд. Зайка ж не раз підкреслювала те, що ні разу не сиділа на дієті та не змушувала свій організм голодувати. І, дивлячись на сторіз молодої блогерки, вона таки періодично балує себе смачненьким.

Сторіз Юлії Зайки
Сторіз Юлії Зайки

Потрібно нагадати, що наразі Юля Бельченко активно працює та розвиває себе у сфері SMM, проводить авторські курси, активно займається інтернет-маркетингом. Хоча перша робота красуні була досить важкою та монотонною. Вона працювала екскурсоводом в київському музеї Павла Тичини. Дана посада дозволяла їй безплатно відвідувати всі музеї столиці, тому наразі вона знає абсолютно все про історію міста і не тільки.

Не забуває Зайка брати участь також  в різного роду благодійних івентах. Надає безплатні майстер-класи, дарує чи продає власні речі. Молода красуня веде активний спосіб життя, дарує радість собі та друзям.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.