facebook

Мішель Андраде про Потапа, Ірину Горову та інших учасників лейбу MOZGI: “Я ні з ким не підтримую зв’язок”

Молода красуня Мішель Андраде нарешті наважилась розповісти, чому вона пішла від лейбла Потапа. Реакція друга та продюсера її дуже здивувала

Мішель Андраде – молода, талановита, красива співачка, яка виконує пісні українською мовою, навіть попри своє болівійське походження. Ще рік тому вона активно співпрацювала з репером Потапом та Іриною Горовою. Але вирішила піти від лейбу MOZGI, через відсутність взаєморозуміння.

“Вони робили багато для мене, а я просто цього не відчувала і не розуміла”

Мішель Андраде пішла від лейбу Потапа
Мішель Андраде пішла від лейбу Потапа

Мішель Андраде відверто розповідає про свою творчість

Співачка наразі зовсім не шкодує про свій вчинок. Все що відбувається – це важливий досвід, який потім стане в пригоді. Вона почала свою кар’єру співачки в 18-ти річному віці. Тоді інфантильна дівчинка в рожевих окулярах бачила світ музики дещо іншим.

Мішель Андраде зізнається, що хотіла співати зовсім інші пісні, але їй давали ту музику, яка обов’язково б сподобалась слухачам. Співачка відчувала себе не у своїй тарілці. Розійшовшись з лейбом MOZGI вона все ж таки випустила декілька своїх пісень. І саме тоді вона зрозуміла чим відрізняється бізнес від творчості.

“Є творчість для себе, а є бізнес, який треба створювати, бо це твій заробіток. Тому я зрозуміла їх”

Сама ж Мішель Андраде дуже рада тим, що їй вдалось піти без скандалу. Сьогодні спілкування дівчина підтримує лише з Позитивом. У інших учасників команди свої справи та часу на зустрічі чи навіть телефонні дзвінки практично не має.

Мішель Андраде та Позитив
Мішель Андраде та Позитив

Андраде не має жодного негативу в сторону Ірини Горової чи Потапа, хоча останній все ж затаїв образу на дівчину.

“З Потапом інша історія, він творча людина… Мені здається, що він образився на мене, тому що він вклав своє серце і свої гроші…  Мені здається, що він досі тримає якусь образу всередині”

Сьогодні 26-ти річна дівчина впевнена в собі, знає чого хоче від себе та від своєї творчості та йде до досягнення цілі.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.