facebook

В ONUKA народилася донечка, а у Віри Кекелія – синочок: як виглядають крихітки в перші дні життя

38-річна Наталя Жижченко та 37-річна Віра Кекелія цього літа стали мамами вдруге. Співачки вже трішки відійшли від пологів і представили широкому загалу своїх немовлят.

ONUKA

Наталя з чоловіком Євгеном Філатовим уже придумали ім’я для найменшої донечки. Дівчинку назвали Ліною. Судячи зі світлин, які артистка виклала в мережу, старший братик Олександр та песик Піф радо сприйняли поповнення в родині.

Ліна й братик Сашко

Нині всім гуртом перебувають на Чернігівщині, звідки родом сама Ната. Сімейне фото знаменитість підписала:

“А я віддам тобі своє сердечко, або трохи Сіверщини”.

З лідером гурту The Maneken ONUKA побралася 2016 року, хоча на той момент виступали разом уже 8 років. Довгий час подружжя не планувало мати дітей. Вірніше, Ната не хотіла цього, а Євген її у всьому підтримував.

Та коли жінка раптово завагітніла вперше, то дитинку було вирішено залишити. У травні 2020 року Жижченко стала мамою вперше. Первістка щасливі батьки назвали Сашком. А 1 липня 2023 року Ната народила ще й донечку.

Віра Кекелія

Артистка починала зі співів. Потім переметнулася в гумор, ставши яскравою представницею “Жіночого Кварталу”. 8 серпня в родині Віри відбулася видатна подія – Кекелія стала мамою вдруге. На світ з’явився ще один синочок, якому батьки поки не придумали ім’я.

Щаслива мама Віра з новонародженим синочком

У 37-річної харків’янки з Романом Дудою вже підростає 2-річний Іван. Пара знайшла одне одного на проєкті “Голос країни-7”. 2017 року вони одружилися, а у 2020-му стали батьками вперше. Тепер же сім’я поповнилася ще одним “красивим чоловіком”. Мама на радостях виклала світлини малюка в Інстаграм:

“Дякую Всесвіту, що я вдруге стала щасливою мамою! Ось ми й зустрілися”.

Віра нині перебуває, найімовірніше, в Грузії, а новонароджене немовлятко сфотографувала її колежанка по “Голосу” та “Кварталу” Марта Адамчук, коли спілкувалася по відеозв’язку, яка нікуди не поїхала з України, коли стало гаряче.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.