facebook

35-річна Леся Нікітюк розповіла на всю Україну про свої комплекси з дитинства: “Соромилась носити спідниці”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вперше зізналась, що з самого дитинства мала комплекси. Знаменитість чесно та на всю країну заговорила про те, що раніше не давало їй спокійно жити

Леся Нікітюк є однією з найвідоміших в Україні телеведучих. Знаменитість давно починала свій кар’єрний шлях, а сьогодні заслужено здобула популярність. Зірку люблять не лише за харизму й талант, але і за її жіночність та безперечну ефектність. Леся Нікітюк – впевнена у собі жінка, втім було так не завжди. Нещодавно зірка зізналась, що насправді мала комплекси.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розповіла про те, що з самого дитинства її переслідували комплекси. Свій високий зріст і худорляву статуру зірка вважала недоліком, який, на думку Нікітюк, потрібно було приховати. Ведуча зізналась, що раніше ніколи не носила спідниці, а про підбори і мріяти не могла.

Леся Нікітюк розповіла про свої комплекси, які поборола лише у дорослому віці
Леся Нікітюк розповіла про свої комплекси, які поборола лише у дорослому віці

Таким зізнанням Леся Нікітюк вирішила поділитись з нагоди участі у новому кампейні популярного українського бренду одягу. Телеведуча знялась у приголомшливій фотосесії у стильному образі з лаконічного топу та спідниці цікавого крою. Взула Леся Нікітюк туфлі-човники, а її волосся було вкладене красивими хвилями.

У новій фотосесії зірка виглядала дійсно ефектно, тому вирішила надихнути кожну дівчину, яка може бути незадоволеною своєю зовнішністю. Телеведуча продемонструвала на власному прикладі, що жінки прекрасні у будь-якому вигляді та з будь-якою зовнішністю, тому потрібно просто прийняти себе і бути впевненою у своїй привабливості.

Леся Нікітюк зізналась, що довго жила з комплексами через свою зовнішність
Леся Нікітюк зізналась, що довго жила з комплексами через свою зовнішність

Сьогодні знаменитій українській телеведучій вдалось позбутись комплексів через свій зріст і худорлявість. Леся Нікітюк часто з’являється на публіці у красивих сукнях і спідницях, постійно носить підбори. Тепер зірка не боїться і не соромиться показувати всі переваги своєї зовнішності.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.