facebook

Доньки мільярдера Мохаммада Захура та Камалії вразили дорослим виглядом: вже можна йти на конкурси краси

Камалія відпочиває з доньками Арабеллою та Мірабеллою. Дівчата-красуні насолоджуються останнім місяцем літа, адже навчання уже не за горами

Красуня Камалія не тільки популярна співачка, але і щаслива мама двох дівчаток. Близнючки появились на світ у 2013 році. Артистка не приховувала того, що 10 років подружнього життя вони з Мохаммадом намагались завагітніти, але все було марно. І ось, коли руки майже опустились – вони отримали справжній подарунок у виглядів близнюків.

Камалія показала своїх донечок
Камалія показала своїх донечок

Арабеллі та Мірабеллі в цьому році святкуватимуть ювілей. Дівчатам виповниться 10 років. Вони тимчасово не проживають в Україні. Доньки навчаються в Лондоні, де батьки, час від часу, їх відвідують.

Відпочинок співачки Камалії разом з доньками

Нещодавно в соціальних мережах зірки появились нові фотографії з доньками. Співачка поділилась з прихильниками важливими моментами відпочинку. На фото Камалія виглядає красивою та безмежно щасливою. Дівчата посміхаються та з радістю притуляються до найріднішої у світі.

Відпочинок Камалії з дітьми
Відпочинок Камалії з дітьми

“Трошки усмішок вам у стрічку”

Для такого спонтанного фото Камалія обрала для себе сукню з дещо незвичним вирізом. Густе волосся додає образу романтики та жіночності. А ось дівчата були одягнені по-простому. Звичайні коротенькі шорти та смугасті топи. Підлітки насолоджуються відпочинком з мамою, тому одягають комфортні та прості речі для піших прогулянок.

Коментарі під фото були сповненні ніжності та любові до маленьких дівчаток.

Відпочинок Камалії з дітьми
Відпочинок Камалії з дітьми

“Яка гарні дівчата”, “Красуні”, “Гарна мама та гарні донечки”

Нагадаємо, що зовсім нещодавно українська співачка показала щасливі кадри, як святкувала 68-річчя свого чоловіка, пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. У зв’язку з роботою та навчанням дітей, родина не має змоги постійно перебувати в одній країні, тому такі зустрічі намагається проводити в тісному сімейному колі.

Популярне

Схожі статті

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.