facebook

Повелителю вовчиць Олегу Виннику знайшли заміну: такий же красунчик, тільки з ямочками на щоках (ФОТО)

Олег Винник не збирається в найближчому майбутньому повертатись до України, тим більше не планує випускати нові пісні. Зі своїм продюсером, з яким вони були досить близькими друзями, він вже не співпрацює

Зараз за місце жіночого ідеалу змагаються декілька популярних українських виконавців. Але найбільше шансів в Андрія Кравченка. Молодий артист підкоряє власними піснями, які просто беруть за душу. Мелодійні, романтичні, про любов – все, що так люблять українські жінки. Пісні артиста постійно звучать в ефірах популярних українських радіостанцій.

“Романтичні тексти, впізнавана музика, вроджена харизма та сексуальність співака Андрія Кравченка підкорили українок”

Нова зірка українського шоубізу - Андрій Кравченко
Нова зірка українського шоубізу – Андрій Кравченко

Наразі Андрій Кравченко працює самостійно та не підписав контракт ні з одним продюсером. В цей нелегкий час для країни, співак зробив вірний вибір для підкорення жіночих сердець. Артист бере участь в благодійних концертах, відкликається на всі можливі пропозиції, інтерв’ю, радіоефіри. Саме завдяки такій активності співак зміг купити 7 автівок для захисників України. Також він придбав багато екіпіровки на запити бійців. Загалом Андрій витратив 2 мільйони зароблених коштів.

Новий Винник – популярність Андрія Кравченка зростає

Співак неодноразово говорив про те, що йому не потрібен продюсер, а він прекрасно знає, як добитись всього самостійно.

“Мені не потрібна чиясь фінансова підтримка. Розумію, що потім буду комусь щось винен. От і все. У мене велика команда. Я до цього йшов довго, років 10. У мене є така можливість зараз стати топ. Я з 20 років працюю ведучим на корпоративах”

Андрій зізнається також в тому, що не був готовий до порівняння з Олегом Винником, та аж ніяк не прагне зайняти його місце в серцях українських жінок.

Нова зірка українського шоубізу - Андрій Кравченко
Нова зірка українського шоубізу – Андрій Кравченко

Але манера співу, душевні тексти, харизматичність, ямочки на щоках – все це робить Кравченка улюбленцем жінок.

Популярне

Схожі статті

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.