facebook

Катерина Репяхова розповіла, як проплакала весь концерт Тіни Кароль: до сліз довів чоловік Віктор Павлік

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова пригадала драматичний момент їх стосунків, коли вони були на межі розставання. Через це весь концерт Тіни Кароль, на який прийшла Катя, вона проплакала.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова одружились в 2020 році після кількох років серйозних стосунків. Катя стала розлучницею в родині співака та його третьої дружини Лариси Созаєвої, однак дівчина впевнена, що це не її провина, адже просто так взяти і увести чоловіка з сім’ї неможливо.

Репяхова була фанаткою Віктора Павліка з дитинства. З його творчістю вона познайомилася ще у шкільному віці, коли разом з мамою їздила в санаторій в Трускавець і артист там виступав. Дівчинці навіть вдалось зробити фото зі своїм майбутнім чоловіком.

Незважаючи на велику різницю у віці, Катерина кохає Віктора і не звертає увагу на критику публіки, адже вона молодша за співака на 29 років. Більше того, вона народила від зіркового чоловіка сина, якому виповнилось вже 2 роки.

Катерина Репяхова розповіла, як проплакала весь концерт Тіни Кароль через Віктора Павліка
Катерина Репяхова розповіла, як проплакала весь концерт Тіни Кароль через Віктора Павліка

У своєму Інстаграм-блозі Репяхова часто ділиться сімейними новинами та відповідає на питання підписників. На цей раз фанати попросили Катю розповісти про улюблені місця в Черкасах, але як виявилось, з цим містом у неї пов’язані сумні спогади з особистого життя:

В Черкасах я вперше побувала з Дімою. Його майстер-клас проходив в кінотеатрі (назву не пам’ятаю). Також в Черкасах люблю кафе “Паприка” і стейки там. Також в Черкасах ми завжди зупиняємось в оптімі. Ще дуже люблю Олю Дерзьку (організатор подій в Черкасах). А ще ми розходились з Віктором Павліком, коли я була в Черкасах на концерті Тіни Кароль. Слухала пісню “Выше облаков” і думала, що це про нас і що це дійсно кінець нашій історії, сильно плакала. Весь концерт

, – поділилася Катерина.

Катерина Репяхова розповіла, як проплакала весь концерт Тіни Кароль через Віктора Павліка
Катерина Репяхова розповіла, як проплакала весь концерт Тіни Кароль через Віктора Павліка

До Віктора Павліка Репяхова перебувала в інших серйозних стосунках з однолітком. Вони тривали 5 років зі школи до 1 курсу університету.

Популярне

Схожі статті

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.