facebook

Камалія і Захур, Вакарчук і Фонарьова та інші зіркові пари, які прожили разом півжиття і розлучилися

Створити щасливий шлюб на все життя – завдання не з простих. Більшість розлучень приходяться на перші роки подружнього життя. Та буває й таке, що люди розходяться, проживши разом четверть віку.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Зіркові пари, які прожили разом півжиття і розлучилися: Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Ляля Фонарьова стала першим справжнім коханням фронтмена гурту “Океан Ельзи” Святослава Вакарчука і його законною дружиною. Їхній шлюб тривав аж 20 років та виявився не вічним. У 2021 році Вакарчук оголосив про розлучення з дружиною. Артист не став вдаватися у подробиці розбрату у сім’ї та скоро стало відомо, що у Вакарчука з’явилася інша жінка. Ба більше, коли співак оголошував про розлучення з Фонарьовою, він вже мав маленького сина від нової коханої.

Нову жінку Вакарчука звати Євгенія Яцута, вона являється продюсеркою і багато років працювала у шоу-бізнесі, зокрема знімала кліпи “Океану Ельзи”. Зараз у Вакарчука і Яцути є вже двоє спільних дітей: син Іван (2021 р.н) і донька Соломія (2022 р.н).

Камалія і Мохаммад Захур

Як Камалія і Захур, Добринін і Квіткова, Клички та Кацуріни ділять дітей у статусі колишніх
Зіркові пари, які прожили разом півжиття і розлучилися: Камалія і Захур

Цю пару називали зразковою і найміцнішою в українському шоу-бізнесі. Співачка Камалія і її чоловік пакистанський мільярдер Мохаммад Захур були у шлюбі 20 років. Та на весні 2023 року співачка оголосила про розлучення з чоловіком.

Ця пара, як і багато інших українських сімей, не витримала випробування війною. В інтерв’ю програмі ЖВЛ Камалія чесно зізналася, що сварки з чоловіком почалися після того, як вони переїхали до Лондону з України через війну, в будинок його старшої доньки від першого шлюбу. Камалія завжди мала натягнуті стосунки з донькою Захура та спільний побут все ускладнив, а її чоловік при цьому підтримував не її, а свою доньку.

Незважаючи на розлучення, Камалія і Захур продовжують підтримувати гарні стосунки і регулярно проводити сімейні дні з їхніми доньками.

Дзідзьо і Славія

Зіркові пари, які прожили разом півжиття і розлучилися: Дзідзьо і Славія
Зіркові пари, які прожили разом півжиття і розлучилися: Дзідзьо і Славія

Співак Дзідзьо прожив зі своєю дружиною Ярославою у шлюбі 20 років. Про своє розлучення пара оголосила у 2021 році. Як виявилося, у їхньому шлюбі довгий час були проблеми, які і призвели до розлучення. За словами Дзідзьо, вони з ексдружиною втратили інтерес один до одного і постійно сварилися. А ось Славія в інтерв’ю звинуватила Дзідзьо у тому, що він не підтримував її у бажанні розвивати співочу кар’єру. Також за словами жінки, у їхньому шлюбі не було дітей саме через співака, який весь час відкладав батьківство на потім.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.