facebook

Донька Лідії Таран від Доманського коротко підстриглася і стала брюнеткою: тепер зовсім не схожа на маму

15-річна донька ведучої ТСН Лідії Таран Василина вирішила кардинально змінити свій образ. Дівчина підрізала своє волосся і пофарбувалася у брюнетку.

45-річна ведуча новин Лідія Таран має 15-річну доньку Василину. Дівчинка народилася у цивільному шлюбі ведучої з шоуменом Андрієм Доманським. Василина не є медійною особистістю та час від часу зіркова мама публікує фото з донькою у своєму Інстаграм-блозі.

А ось сама Василина майже не веде сторінки в соціальних мережах, а в її профілі Інстаграм всього декілька фото.

Та нещодавно дівчина вперше за довгий час опублікувала нове фото у своєму Інстаграм-блозі. Зробила це дівчина до Дня Незалежності України. Так, на світлині Василина показалася в самому центрі Києва – на Майдані Незалежності. Дівчина вразила своїм зовнішнім виглядом, адже вона кардинально змінила образ. З довговолосої блондинки Василина перетворилася на брюнетку з каре.

Донька Лідії Таран від Доманського коротко підстриглася і стала брюнеткою
Донька Лідії Таран від Доманського коротко підстриглася і стала брюнеткою

З Днем Незалежності, рідна

, – підписала фото донька Таран.

Нагадаємо, Андрій Доманський і Лідія Таран розійшлися, коли їхній доньці Василині було всього 3 роки. Шоумен покинув жінку з дитиною заради іншої. Маленька Василина залишилися жити з мамою. Незважаючи на болісне розставання, Лідія Таран не проти аби донька спілкувалася з батьком. Телеведуча зізнається, що Андрій бере активну участь у вихованні доньки, допомагає їм фінансово і часто дарує Василині дороговартісні подарунки.

Стало известно, где за границей живут Лидия Таран и ее дочь от Доманского
Лідія Таран з Андрієм Доманським і маленькою Василиною

До слова, Лідія Таран і Василина після початку повномасштабної війни в Україні виїхали до Франції. Там 15-річна школярка пішла у місцеву школу, де успішно навчається. Цікаво, що Лідія Таран також вирішила здобувати освіту у Франції. Жінка вступила на магістратуру у французький університет, де вдосконалює свої знання у сфері журналістики. Крім навчання, Таран продовжує працювати у команді ТСН, як спецкориспондентка. Також жінка бере активну участь у місцевих заходах, де висвітлює правду про війну в Україні.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.