facebook

Заради нього ледь не скасувала весілля з Галкіним: новий молодий коханець Алли Пугачової вийшов з тіні

Примадонна Алла Пугачова наприкінці 2011 року офіційно вийшла заміж за гумориста Максима Галкіна. Однак з тіні вийшов чоловік, який заявляє, що співачка хотіла скасувати це весілля.

38-річний співак Сергій Савін заявив російським ЗМІ, що перебував у близьких стосунках з Аллою Пугачовою і через нього вона ледь не відмінила одруження з Галкіним.

Сергій Савін був улюбленцем Примадонни в музичному шоу “Фактор А”, де в журі сиділа артистка. У фіналі він виборював перемогу з Еркіном Холматовим – тоді вирішальне слово було за Аллою Борисівною, яка й присудила перемогу своєму фавориту. За словами Савіна, жінка, яка співає виявляла до нього підвищений інтерес.

У грудні 2011 року Сергій потрапив в аварію. Виконавця відправили до лікарні, де він провів кілька днів, не приходячи до тями. Впоратися з наслідками травми йому допомогла сама Пугачова.

Алла щодня приїжджала до мене в лікарню, годувала з ложечки, годинами сиділа зі мною. Вона познайомилася з моєю мамою

, – стверджує Савін.

Сергій Савін заявив, що Пугачова ледь не скасувала весілля з Галкіним заради нього
Сергій Савін заявив, що Пугачова ледь не скасувала весілля з Галкіним заради нього

В той період Примадонна готувалася до весілля з гумористом Максимом Галкіним, однак Сергій заявив, що через нього співачка хотіла скасувати одруження.

Вона зізналася, що через мене, її почуття та нещастя, що сталося зі мною, вона хоче скасувати весілля з Галкіним, незважаючи на те, що захід давно вже був запланований та анонсований усім ЗМІ. Алла Борисівна приїхала до мене після дикого скандалу, який влаштував їй Галкін з цього приводу. У результаті весілля вона не скасувала, а просто перенесла на пізніший термін

, – сказав Сергій.

Сергій Савін заявив, що Пугачова ледь не скасувала весілля з Галкіним заради нього
Сергій Савін заявив, що Пугачова ледь не скасувала весілля з Галкіним заради нього

Савін вважає, що Примадонна була з ним щира. У той час Пугачова тяжко переживала, що її популярність падала і зірка сцени посилено думала, як підігріти інтерес до себе:

Я був вражений, які у них насправді стосунки з Максимом Галкіним. На людях Алла Борисівна кликала його “Максюша”, а він її “Аллуся”. Але, коли я приїжджав до них у гості в їхній замок у Грязі, у них було дуже формальне спілкування, вже без усі-пусі. Він її кликав Аллою Борисівною, а Пугачова Галкіна – Максимом. Вони обговорювали чергові піар-акції, які можна влаштувати заради привернення уваги

, – заявив Савін.

Популярне

Схожі статті

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.