facebook

Оля Цибульська показала, як бореться зі стресом: кума Дзідзьо зробила те, чого від неї не очікували (Відео)

Українська співачка Оля Цибульська завжди дивує своїх прихильників позитивним настроєм, навіть в скрутні часу. І ось в черговий раз зірка вирішила поділитись особистими секретами щасливого життя

Остання півтора року життя українців наповненні стресом та хвилюваннями. Не завжди можна зібрати себе до купи та продовжувати жити, працювати, допомагати іншим. Через це виникають серйозні проблемі зі здоров’ям, депресія, апатія до всього.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

На днях Оля Цибульська вирішила розповісти, як вона справляється зі стресом. Свій відеоурок викладала на сторінці в інстаграм. Співачка як завжди в своєму стилі – відверто, сміливо, без комплексів.

“Показую ранкову справу від стресу. Руки в сторони і ……”

Саме такими словами кожного ранку українська співачка підбадьорює себе та розпочинає новий продуктивний день.

Прихильники зірки одразу підмітили дієвість такого способу та подякували за пораду, якою обов’язково будуть користуватись кожен день.

Коментарі до поста Олі Цибульської
Коментарі до поста Олі Цибульської

Підмітимо, що відео було знято на дитячому майданчику, де Оля засвітилась в коротеньких чорних шортиках та футболці анімалістичного дизайну. Жінка вже неодноразово показувала свою фігуру, і попри її не ідеальність,  думка оточуючих її не цікавить.

Боротьба Олі Цибульської зі стресом

Потрібно зазначити, що боротьба зі стресом для Олі Цибульської має досить вагоме значення. Адже після 24 лютого 2022 року вона пережила сильне потрясіння. Батьки зірки перебували в Ірпені, в той час, коли там хазяйнували росіяни. Через постійне хвилювання за рідних та неможливість вплинути на ситуацію співачка потрапила в лікарню та лежала під крапельницями.

Боротьба Олі Цибульської зі стресом
Боротьба Олі Цибульської зі стресом

Тоді Оля Цибульська і зрозуміла,  що в неї немає жодного права так знущатись з  власного організму. Вона планує виховати сина, внуків і правнуків, тому гробити здоров’я постійним стресом і поїданням себе жінка не збирається.

Популярне

Схожі статті

Милі лаються, тільки тішаться: чому Надя Дорофєєва вважає, що сварки з Мішею Кацуріним їй лише на користь

Всі ми знаємо, що життя – це не тільки мед і троянди, а й паприка з перцем. Тому якщо ви чуєте нову пісню Дорофєєвої, знайте – можливо, вона народжена у словесному протистоянні з Кацуріним.

Картопля по-селянськи: влаштовую МакДональдз вдома щодня! Готую як у знаменитому фастфуді, а може й краще

Хрустка, ароматна та приємно м'яка всередині картопля по-селянськи — одна з найпопулярніших страв у знаменитих фастфудах. Але чи знали ви, що цей кулінарний шедевр можна легко приготувати вдома?

Дівчинка, яка зіграла стільки ролей, що позаздрять відомі кінозірки: як живе юна актриса Єфросинія Мельник

Маленька зірочка — такою запам'яталася нашим глядачам Єфросинія Мельник. Її ім'я вже давно асоціюється з юним талантом, який майстерно втілює образи, здатні зворушити до сліз або викликати усмішку.

Рулетики з лаваша з горіхами, гарбузом та медом: східний смаколик на моїй кухні. Їдоків за вуха не відтягнеш

Хочете здивувати своїх улюблених їдоків чимось особливим? Тоді ці рулетики з лаваша із дивовижною начинкою — те, що треба, бо це справжній скарб східної кухні, який легко можна приготувати вдома.

Свідома бездітність: хто з українських зірок не бажає мати дітей – Леся Нікітюк, Данилко, Дорофєєва

Їхня історія нагадує про те, що бути щасливим можна і без традиційних уявлень про сімейне життя, а справжнє щастя завжди починається з внутрішньої гармонії та усвідомлення власних бажань.

“Ммм” — це така смакота! А все просто: трошки картоплі та м’яса запікаю на вечерю у мішечках з фольги

Ми знайшли ідеальний варіант сімейної вечері, яка має показний вигляд та з легкістю готується. Це — запечені в мішечках з фольги картопля з м'ясом.