facebook

Старший на 16 років Остапчук пожартував над віком молодої дружини: її відповідь не змусила себе чекати

Популярний ведучий заявив, що дружина "поки не знає, ким стане, коли виросте". Натомість Катерина Полтавська пообіцяла доглянути чоловіка, якому незабаром виповниться 39 років, у будинку пристарілих.

Відомий український ведучий Володимир Остапчук досить щасливий у своєму третьому шлюбі. Це можна побачити з численних публікацій у соцмережах, якими ділиться він сам та його молода дружина – журналістка Катерина Полтавська. Крім ніжних та зворушливих спільних фото, подружжя час від часу публікує історії, в яких “підколює” одне одного.

Цього разу зіркова пара знову потішила своїх підписників взаємними жартами. Так, Остапчук іноді пропонує своїм шанувальникам поставити йому різні питання в історіях Інстаграму. Один із фоловерів поцікавився, ким працює його дружина.

“Вона ще не знає, ким буде, коли виросте”

– відповів Володимир, натякаючи на значну різницю в віці між ним та Катею. Щоправда, нижче він дрібним шрифтом доповнив, що він жартує, і його нинішня обраниця працює в рекламі.

Володимир Остапчук з гумором відреагував на питання про професію дружини Катерини
Володимир Остапчук з гумором відреагував на питання про професію дружини Катерини

“Занадто молода” – говорили вони

Варто зазначити, що після того, як Володимир Остапчук оголосив про свої стосунки з Катериною Полтавською, деякі українці дорікали ведучому за його вибір. Вони називали дівчину “занадто молодою”, “інфантильною” та стверджували, що вона просто бажає “погрітися в променях слави чоловіка”. Сама пара, очевидно, воліє відноситися з гумором до цих звинувачень і не сприймає їх всерйоз.

У відповідь на жартівливу сторіз чоловіка значно молодша Катерина відповіла в такому ж гуморному стилі:

“Я буду доглядальницею у будинку пристарілих. Звертайтесь, Володимире”

На таку відповідь Остапчук коротко відповів у тому ж Інстаграмі:

“1:1”

Катерина Полтавська відповіла на жарт Володимира Остапчука в такій самій гумористичній манері
Катерина Полтавська відповіла на жарт Володимира Остапчука в такій самій гумористичній манері

Шанувальникам подружжя цікаво побачити, як їхні улюблені селебріті використовують гумор, щоб зберегти гармонію і розважати своїх фанатів. Пари, які вміють жартувати разом, не лише викликають справжнє захоплення, а й показують, що у них є особливий зв’язок і розуміння одне одного.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.