facebook

Бежевий костюм та українське намисто: перша леді Олена Зеленська вразила стильним образом у Нью-Йорку

Перша леді України Олена Зеленська показалась у стильному образі на візити до Нью-Йорка. Дружина президента обрала для виходу у світ бежевий костюм і ніжне намисто

Олена Зеленська, перша леді України, днями прибула зі своїм чоловіком, президентом України, до Нью-Йорка. Зіркове подружжя взяло участь у низці заходів 78 сесії Генасамблеї ООН. Перша леді країни у рамках зустрічей розповіла про жінок та дітей України, які живуть в умовах повномасштабної війни. Крім того, перша леді у компанії генеральної директорки ЮНЕСКО планувала відкрити виставку, на якій кожен охочий міг би побачити наслідки руйнування пам’яток України росією.

Образ Зеленської у Нью-Йорку

Перша леді України для дипломатичної зустрічі у Нью-Йорку обрала доволі стильний образ. Знаменитість одягла стильний класичний костюм бежевого відтінку. Цікавий та сучасний крій наряду додав особливого шарму загальному зовнішньому вигляду першої леді. Широкі штани ідеально доповнили елегантний наряд. А ось накладні кишені на жакеті зробили образ незвичайним та неординарним.

Олена Зеленська у стильному образі бежевого відтінку на зустрічі у Нью-Йорку
Олена Зеленська у стильному образі бежевого відтінку на зустрічі у Нью-Йорку

Перша леді України зробила акцент на талії, додавши до образу пояс. Крім того, знаменитість доповнила наряд красивим українським намистом у коричневих відтінках. Крупні бусини кольє Олени Зеленської виглядали стримано, але водночас додавали автентичності загальному зовнішньому вигляду першої леді.

Зеленська обрала стильний образ у бежевих відтінках для дипломатичної зустрічі у Нью-Йорку
Зеленська обрала стильний образ у бежевих відтінках для дипломатичної зустрічі у Нью-Йорку

Волосся Олени Зеленської було вкладене в улюблену зачіску першої леді України. Стилісти зробили дружині чинного президента красиві та акуратні локони, які вона обережно заправила за вуха. До слова, не забула перша леді і про сережки. Зеленська обрала тендітні білі бусинки, які чудово вписались у загальний образ.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.