facebook

Борис Моїсеєв після інсульту втратив пам’ять і майже не впізнає близьких друзів

Співак Борис Моїсеєв переніс за своє життя два інсульти. Другий раз він опинився у медичній палаті в 2015 році. З того моменту у артиста з'явилися страшні проблеми зі здоров'ям і різко погіршилася пам'ять.

66-річний співак Борис Моїсеєв в останні пару років практично не з’являється на екранах телевізорів і не радує шанувальників новими хітами. Вся справа в стані здоров’я виконавця.

Десять років тому Борис пережив свій перший інсульт, але тоді зміг досить швидко відновитися і навіть повернувся на сцену. Але в 2015 році інсульт знову підкосив виконавця — з того моменту його життя різко змінилася.

Друзі Моїсеєва, журналіст Сергій Сосєдов і продюсер Андрій Разін прокоментували стан артиста, щоб уникнути різних чуток в пресі. По-перше, вони запевнили, що Борис не бідує, поруч з ним знаходиться його директор і регулярно підтримують товариші і близькі люди.

Борис Моїсеєв

Сергій Сосєдов розповів, що останній раз він зустрічався з Мойсеєвим в березні минулого року. Тоді було видно, що співак зовсім слабенький – він насилу ходив і тримав за руку супроводжуючого людини.

Приблизно в той же час Борис взяв участь в зйомках передачі Андрія Малахова разом з Андрієм Разіним. Останній розповів, що тоді Моїсеєв ще міг спілкуватися, зараз же – ні.

“Я особисто попросив тоді на зйомках мого друга Сергія Гороха припинити водити Борю на такі ток-шоу. Він не в змозі сьогодні розповісти те, що хотів би. Він повинен запам’ятатися людям в повній свідомості, в розквіті сил. На нього завжди були аншлаги … На роботі він і згорів “, – прокоментував Разін.

Крім того, продюсер “Ласкового мая ” поділився інформацією, що зовсім недавно він проводив час разом з Борисом в одному з московських закладів. Правда, він уточнив, що Моїсеєв при зустрічі згадав його з працею.

На даний момент, співак практично не виходить з дому. Йому змінили номер телефону, щоб ніхто його зайвий раз не турбував. Доступ до нового номеру мають тільки найближчі люди.

Популярне

Схожі статті

Діти-емігранти. Хто з зірок відправив своїх нащадків за кордон: Наталія Мосейчук, Катерина Осадча, Кароль

Дискусії про українську ідентичність завжди гострі, а коли мова йде про дітей зіркових родин, що опинилися за кордоном, емоції тільки зростають. 

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.