facebook

Позитив розсекретив ім’я жінки, яка зіпсувала його стосунки з Потапом: до цього вони були найкращими друзями

Відомий український музикант Олексій Завгородній висловився про дружбу зі своїм колегою Олексієм Потапенком та зізнався, хто насправді міг зіпсувати їхні стосунки

Олексій Завгородній, відомий український музикант, у нещодавньому інтерв’ю розповів про стосунки зі своїм близьким другом Олексієм Потапенком. За словами Позитива, їхні взаємини могли погіршитись після його розлучення з колишньою дружиною Анною. Річ у тім, що зіркова екскохана – найкраща подруга Насті Каменських, дружини Потапа.

Завгородній про дружбу з Потапом

У новому випуску шоу “Ближче до зірок” Олексій Завгородній зізнався, що останнім часом його 20-річна дружба з Потапом неабияк погіршилась. За словами знаменитості, річ не лише у відсутності спільних концертів і карантині через коронавірус. Позитив впевнений, що стосунки з другом могли погіршитись після його розлучення з Анною Андрійчук, першою дружиною та найкращою подругою Насті Каменських.

Олексій Завгородній висловився про дружбу з Потапом та зізнався, чому вона погіршилась
Олексій Завгородній висловився про дружбу з Потапом та зізнався, чому вона погіршилась

За словами Позитива, останні місяці вони з колишнім найкращим другом можуть обмінятись короткими фразами та питаннями про те, як справи. Втім, далі спілкування не заходить. Завгородній пояснив, що образ ні в кого немає, але життя склалось так, що вони з Потапом більше не такі близькі, як були раніше.

Олексій Завгородній також вирішив пояснити, що причини погіршення стосунків ні він, ні Потап вголос не пояснювали. Проте, впевнений артист, кожному зрозуміло без зайвих слів, що саме стало причиною такого неочікуваного повороту.

Олексій Завгородній висловився про дружбу з Потапом та зізнався, чому вона погіршилась
Олексій Завгородній висловився про дружбу з Потапом та зізнався, чому вона погіршилась

Що стосується особистого життя відомого українського музиканта Олексія Завгороднього зараз, то артист, за особистим зізнанням, не самотній. Раніше Позитив розповідав, що він перебуває у серйозних та міцних стосунках, але імені своєї обраниці розкривати наміру не має. Втім, у мережі активно шириться інформація про те, що знаменитість зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич, з якою у парі брав участь у шоу “Танці з зірками”.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.